Hirdetés

2023.11.22. 00:00

A prémium otthonok építői

Amikor az építőipari vállalkozásokról esik szó, a tapasztalat és a megbízhatóság kulcsfontosságú tényezők. Büszkén mondhatjuk el, hogy a Sziszák és Társa Kft. ezeknek eleget téve már több mint két évtizede meghatározó szereplője a nyíregyházi ingatlanpiacnak.

PR cikk

Ezen idő alatt számos tervből, Álomból teremtettünk Valóságot, hoztunk létre Otthonokat és ugyanazzal az izgalommal vágunk bele most is projektjeinkbe, mint amilyen izgatottan fogtunk a legelsőbe.

Egyedi igények

Vegyük például a befejezés előtt álló Alkotás utcai projektünket! A telekosztástól indultunk, új utcarészt alakítottunk ki és 19 család lakhelyét alkottuk meg. Itt a 110 négyzetméteres mediterrán stílustól a 170 négyzetméteres szintes, minimalista dizájnú házig különböző elképzeléseket valósítottunk meg minden esetben prémium minőségű építőanyagokat használva.

Ma más az építkezés az internet világában, tudjuk mit jelent egy fiatalos, modern otthont teremteni, és nem riadunk vissza az újításoktól. Küldetésünk továbbra is az egyedi igények szerint megvalósuló prémium otthonok építése, amelybe már a kezdetektől bevonjuk a tulajdonost.

Modern harmónia

A Gólyahír utcában hat telken egy olyan egyedülálló lakóövezetet hozunk létre, ahol a változatosság és a harmónia kéz a kézben jár. A projekt keretében két ikerház és négy családi ház emelkedik majd az ég felé, mindegyikük a tőlünk megszokott prémium minőségével és innovatív megközelítésével. Ez a terület zöldövezeti zónában helyezkedik el, ami azt jelenti, hogy a leendő lakók a természet közelségét élvezhetik mindennapjaik során, miközben valójában a város szívéhez közel élnek. Az első ütemben épülő két ingatlan már megvásárolható.

Kényelmes megoldások

Az építkezés során rengeteg adminisztrációs teendő adódik, ami gyakran időigényes és bonyolult lehet. Mi azonban elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink számára az építkezés folyamata zökkenőmentes és egyszerű legyen. Ezért vállaljuk, hogy az építkezéssel kapcsolatos valamennyi dokumentációt, ügyintézést és még a hiteligényléssel kapcsolatos teendőket is mi intézzük. Ezzel is biztosítva, hogy ügyfeleink örömmel és gondtalanul élvezhessék az új otthonukat.

www.sziszak.hu 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában