PR CIKK

2023.11.27. 17:18

Biztos alapok, tudatos jövő

A Sziszák és Társa Kft-nek nemcsak a jelene stabil, hanem a következő évek fejlődésére is nagyszabású tervekkel rendelkeznek.

Szon.hu

– A Sziszák és Társa Kft. munkájának utóbbi néhány évét számos külső tényező nagymértékben befolyásolta – folytatta az előző beszélgetés gondolatmenetét dr. Sziszák György cégtulajdonos. Ha csak a Covid következtében kialakult építőanyag ellátási nehézségekre és ennek egyértelmű velejárójaként a nagymértékű áremelkedésekre, vagy ha a folyamatosan változó hitelekre gondolunk és akkor még nem is említettük a most aktuális CSOK módosulását. Cégünk erősségét mi sem jellemzi jobban, mint az, hogy ebben a nehéz időszakban zártuk a legsikeresebb évünket. Viszont egyértelműen látszik, hogy a biztos alapok, bejáratott utak mellett nyitni kell új területek felé, ha a fejlődésünk ütemét tartani akarjuk.

 

– A stabilitást számunkra továbbra is a nyíregyházi építkezések jelentik. Év elején átadjuk a Mező utca 19. szám alatt épített 9 lakásos társasházunkat, amelyben már csak egy 61 négyzetméteres lakás eladó  és megkezdjük közvetlenül mellette a következő építését. Ebben 51-60 négyzetméter közötti lakásokat alakítunk ki igazodva a piaci igényekhez. Az ingatlanok, melyek alaprajzai a weboldalunkon láthatóak, már megvásárolhatóak.

 

– A családi házas ágazatunkban a következő évben induló Gólyahír projekt mellett továbbra is vállalunk teljes körű ügyintézéssel generál kivitelezést. Ha valakinek az építési telke már megvan, de nem tudja, hogy kezdjen hozzá, felépített házaink között biztosan talál olyat, amelyből kiindulva megtervezzük, engedélyeztetjük és meg is valósítjuk az Ő egyedi otthonát.

 

– Fejlődésünk részeként 2024-ben egy budapesti társasház építését kezdjük meg, amely első lépése cégünk középtávú tervének, a fővárosi kivitelezői piacon történő szerepvállalásnak. A nyíregyházi és a fővárosi ingatlanárak közötti áthidalásra egy speciális finanszírozási formát dolgoztunk ki, amely magasan többet hoz a jelenleg elérhető befektetéseknél úgy is, ha az ingatlan értéknövekedését nem számoljuk. Jó pénzügyi döntés lehet ez bárkinek, aki mondjuk a gyermeke tanulmányi ideje alatt nem albérletre szeretné költeni a pénzét.

A cikksorozat előző részei:

(PR CIKK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában