Hirdetés

2023.11.27. 04:00

Egy tökéletes és minőségi élettér

Amikor valaki beköltözik az Sziszák és Társa Kft. által épített új otthonba, nem csak egy új lakást kap, hanem egy teljesen új életérzést is.

PR cikk

Első cikksorozatunkban már leírtuk, hogy hol váltották valóra sokak álmát.
Most pedig arról mesélt dr. Sziszák György, hogy az otthon nem csupán négy fal, hanem az az élettér, ahol új emlékek születnek, ahol az élet szépségei kibontakoznak és ahol minden nap egy új kaland kezdődik.

– De eddig eljutni egy folyamat, ami, akár kimondjuk, akár nem, de biztos hogy stresszel jár – folytatja Dr. Sziszák György cégtulajdonos, hiszen életre szóló döntéseket kell hozni. Nem építkeznek az emberek minden nap, ez egy ismeretlen terület számukra, és mint minden ismeretlentől, ettől is valamennyire félnek, kérdésekkel esetleg kétségekkel lehetnek tele ügyfeleink. Mi a munkánk során ezekre kérdésekre válaszokat adunk, a döntésekben tapasztalatunkkal, szaktudásunkkal segítünk. Ehhez folyamatosan tanulunk, figyeljük és használjuk az építőipari újdonságokat és a nemzetközi trendeket. Erről legutóbbi podcast riportom során is beszélgettünk. A szakmaiság mellett a kollégáink támogató hozzáállása a garanciája annak, hogy végeredményként vevőink otthonaiban a nyugalom és a harmónia érzése lesz jelen.

A teljes nyugalomhoz az egyéni élettér tökéletessége mellett szükséges a „jószomszédi” viszony is.

– Minden építkezési helyszínünket úgy választjuk meg, hogy annak közvetlen környezete, infrastruktúrája ki tudja elégíteni ügyfeleink igényeit. Ha valaki belvárosi nyüzsgő életre vágyik, ugyanúgy megtalálja lehetőségeink között a számára megfelelőt, mint aki a külvárosi, csendesebb részen képzeli el otthonát.

– Vevőink hatalmas dolgot, a lakhelyük megépítését bízzák ránk – mondja a Dr. Sziszák György. A megállapodást jelentő első kézfogástól az ünnepélyes birtokbavétel pillanatáig napi kapcsolatban vagyunk a tulajdonosokkal azért, hogy tervrajzból az álmaiknak megfelelő Otthonuk megszülessen. Minden esetben eleget teszünk a megelőlegezett bizalomnak, amelyet nagy számú referenciánk mellett, amelyek megtekinthetőek a weboldalunkon, az is alátámaszt, hogy új vásárlóink nagy része korábbi ügyfeleink ajánlásából érkezik.

A cikksorozat első része:
https://www.szon.hu/pr/2023/11/a-premium-otthonok-epitoi 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában