Tiszadada

2021.07.30. 15:00

A finomsághoz tálalnak szórakoztató műsort is

Tarnai László

Egész napos rendezvényre várja a lakosságot és a környező településekről érkező vendégeket Tiszadadán a strand területére a település önkormányzata július 31-én. Szombat reggel horgászversennyel indul a nap.

A község intézményei finom ételekkel várják a gasztronómiát kedvelőket, így lesz kemencében főtt töltött káposzta, sertéspörkölt vadasan, babgulyás, mákos kalács, csilis bab, toroskáposzta. A gyermekeket óriás töltött palacsinta és gofri várja. A programokat hetek óta alakítgatják a szervezők, szeretnék, ha minden korosztály megtalálná a neki legjobban tetsző programot. Fellép a Nemazalány produkció, a közönséget is megmozgató Bailando Tánc Stúdió és a Szabolcs Néptáncegyüttes. Az ifjak kedvence lesz bizonyára a solymász- és vadászkutya-bemutató is, míg a bátrak hőlégballonnal fel is emelkedhetnek.

A Pom Pom Família Zenebatyu délután lép fel. Vetélkednek az erősemberek is. Az ebédet megelőzően dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő nyitja meg a rendezvényt, a vendégeket Mizser Zsolt polgármester köszönti. A nap kiemelt produkciója az Ismerős Arcok zenekar fellépése lesz, amit tűzijáték követ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!