Nyíregyháza

2021.12.03. 12:00

Mikulások az Orosi-tó partján

Nagy az érdeklődés a Pecamánia Road Show idei utolsó versenye iránt.

KM

Lehet akármilyen hűvös, borongós idő, a horgászokat semmi sem riaszthatja vissza. Ezt jelzi az is, hogy már betelt az indulói létszám azon a Mikulás Kupán, amit a Pecamánia Road Show rendez az Orosi-tónál december 5-én. Mint Kővári János főszervezőtől megtudtuk, tavaly a vírusjárvány miatt elmaradt a program, ezért mindenki nagy érdeklődéssel várja.

Ünnepi és családias hangulat

A Mikulás-szépségverseny 7 órakor kezdődik. A zsűri értékeli többek közt a legszebb, a legvidámabb, a leghitelesebb Mikulást, s lesz majd közönségdíj. Aki nem öltözik be Mikulásnak, Mikulás-sapka akkor is kell a fejére, ez ugyanis alapfeltétele a versenyzésnek. Igaz, decemberben már nehéz versenyről beszélni, hiszen a halak már egyre kevesebbet mozognak, talán még sikerül megakasztani néhány kárászt, keszeget, pontyot. Talán mondani sem kell, 1-2 ponttyal már dobogóra lehet majd állni. Meleg ételről és italról gondoskodnak a szervezők, hogy valóban ünnepi és családias hangulatban teljen el a Pecamánia idei utolsó versenye, ami 9 órától 14 óráig tart majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!