könyv

2019.11.11. 11:51

Van élet a halál után?

Sokan feltették már ezt a kérdést, és meg kell értenünk valamit. Az élet több mint a hétköznapi, fizikai világ.

Fotó: pixabay

Halottak napja közeledtével, az emlékezés időszakában, sokan gondolnak eltávozott szeretteikre, és szeretnék megérteni, hogy mi is történik a fizikai halál után. Hogyan lép tovább a lélek? Tudatosítanunk kell magunkban: elhunyt szeretteink nyugalomra és biztonságra találtak. Továbbra is velünk vannak, szeretnek és segítenek minket a túlvilágról.

Ott vannak életünk minden pillanatában mellettünk, figyelemmel kísérik sorsunkat. A Szellem odaát is megőrzi személyes jellemzőit és így próbál kapcsolatba lépni hozzátartozóival, barátaival, és tudatni azt, hogy jól van, békére lelt, és ezáltal segít az itt maradottaknak.

Minden okkal történik az életünkben. Okkal érkezünk erre a földre, okkal vannak körülöttünk azok akik, a családunk, a barátaink, és okkal vagyunk mindig az adott szituációban.

Egy életcéllal érkezünk ide, melyet meg kell próbálnunk beteljesíteni,

vagy legalább el kell kezdenünk a megvalósítását életünkben, és ebben is támogatnak minket elhunyt szeretteink. Vannak olyanok, akik különleges, természetfeletti képességekkel rendelkeznek, és képesek kommunikálni a túlvilágon tartózkodókkal.

Ilyen Theresa Caputo is, a Long Islanden élő médium, aki kapcsolatba tud lépni elhunyt emberek szellemével. Sokan szkeptikusak ezzel kapcsolatban, és talán ez az egyik legmegosztóbb téma. Vannak, akik hisznek benne, hogy létezik valami nagyobb, földöntúli erő, ami irányít minket, és ezt a világot, mások teljesen elzárkóznak minden megmagyarázhatatlan dologgal kapcsolatban.

Theresa Long Islanden született, és jelenleg is ott él. Először négy éves korában vette észre azt a képességét, hogy kommunikálni tud elhunytakkal, de csak harminchárom éves korában tudta elfogadni ezt a különleges adottságát. Ezután elkezdett kapcsolatba lépni a túlvilággal, és közvetíteni kezdte a szellemek üzeneteit a hozzátartozóiknak és barátaiknak. Ezt a különleges képességét arra használja, hogy segítsen enyhíteni szeretteik elvesztése felett érzett fájdalmukon.

Eddig három magyar nyelvre is lefordított könyve jelent meg. Személyes történetek, anekdoták és lenyűgöző szeánszok kapnak helyet ezekben, de emellett Theresa médiumként végzett mindennapi munkájába is betekintést enged. Közben megtudhatjuk, miként teremthetünk mi magunk is kapcsolatot a Szelemmel.

És azt, miért fontos a pozitív élet.

A lelkek különféle módon jeleznek, és megpróbálják mindig a lehető legérthetőbben a szerettük tudtára adni, hogy jól vannak, mellet állnak és támogatják őt. „Tudnunk kell, hogy a szeretteink továbbra is velünk vannak, hogy készek kommunikálni velünk, és hogy az élet a Szellem világában folytatódik a fizikai halálunk után is.”

(Theresa Caputo, Élet az élet után, Jaffa Kiadó, 2014.)

Az emlékezés időszakában mindenkinek ajánlom, ennek az igazán lélekemelő dalnak a meghallgatását:

KOWALSKY MEG A VEGA – REMÉNY

„Mindazt, amit az ember

Szeretni tud

Soha nem veszít el”

Jónás Lívia Beáta

Címkék#séta-eklg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!