Sport - Foci

2008.03.07. 15:34

Ferguson 3 év múlva visszavonulna

<p>Még három évig szeretne a Manchester United kispadján maradni Sir Alex Ferguson, ám utána visszavonulna - adta hírül a Daily Mirror nevű brit napilap internetes oldala pénteken.</p>

A skót szakember már 2005-ben is kacérkodott a visszavonulás gondolatával, ám akkor a folytatás mellett döntött. Most viszont úgy érzi, hogy 69 éves korában mindenképpen felhagy az edzősködéssel. "Még mindig érzek magamban motivációt, és boldog vagyok a csapattal" - kezdte mondnadóját Ferguson.

Annak elenére, hogy csak három év múlva tervezi a visszavonulást, máris megindultak a találgatások, ki válthatja a trénert a United kispadján. Akárki lesz az utód, nehéz dolga lesz, hiszen Ferguson regnálása alatt eddig kilenc bajnoki címet, öt FA Kupa trófeát és egy Bajnokok Ligája serleget zsebelt be a manchesteri gárda.

A skót tréner egyelőre korainak tartja a találgatásokat. "Megvannak a megfelő emberek, akik majd három év alatt kiválasztják a tökéletes utódot" - mondta Ferguson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!