Sport

2011.06.03. 13:36

Kézilabda: Motorikus képességek fejlesztése

<p>Újabb szakanyaggal segíti a kézilabdázásban dolgozó edzőket, testnevelőket a Magyar Kézilabda Szövetség valamint a Nemzeti Sport Intézet.</p>

A motorikus képességek megfelelő szintű fejlesztése alapvető követelmény minden kézilabdázó számára. Ahhoz, hogy játékosaink e fontos területen megfelelő jártasságot szerezzenek, ahhoz a napi edzéstervezésben jelentős szerepet kell kapnia a motorikus képességek fejlesztésének. A szerzők (Juhász István szakmai igazgató, Kovács László mesteredző) ehhez a munkához nyújtanak segítséget. Az oktató DVD-n négy fejezetben található meg az ajánlott gyakorlat anyag, amely futó és szökdelő iskolából, erőfejlesztés saját testsúllyal, társas erőfejlesztő gyakorlatokból, valamint lövőerőfejlesztés tömöttlabda hajításokból tevődik össze. Ezen túlmenően a DVD tartalmaz egy bónusz fejezetet, amely a javasolt motorikus tesztek és követelményrendszer címet viseli. A DVD megvásárolható és megrendelhető a Magyar Kézilabda Szövetségben 1.500,- forintos áron.

Információ, megrendelés: Juhász István (20/214-9290).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!