Sport

2011.06.18. 14:53

Talmácsi Gábor egy Honda CBR600-asal a Hungaroringen

<p>Mogyoród - Csütörtökön a kétkerekűeké volt a főszerep a Hungaroringen, melyet nagyon sok motoros ki is használt.</p>

Talmácsi Gábor és a Talmácsi Motoros Akadémia fiatal tehetségei is megragadták az alkalmat, hogy edzenek, önfeledten száguldjanak. Világbajnok motorosunk új edzőmotorjával, egy Honda CBR600-sal repesztett, amikor pedig a boxban volt, sokat segített az utánpótlásnak, de barátait is ellátta jó tanácsokkal, akik csak hobbi szinten motoroznak, de mégis szeretnénk önmagukhoz képest fejlődni, gyorsulni.

Talmácsi Gábor szerint

"Fantasztikus dolog, hogy egy széria sportmotorral milyen jól lehet menni a pályán és milyen magas szinten van az alaptechnika." - nyilatkozta Talmácsi Gábor. "Ha az ember leveszi a Honda CBR600-asról a tükröket, akkor máris verseny hangulatban érezheti magát."


Turán Frigyes és Zsiros Gábor elégedett – és joggal elégedett. A Synergon Turán Motorsport párosa jócskán felgyorsult a korábbiakhoz képest, s úgy teljesítette az autógyilkos Akropolisz-rali első napját, hogy a Ford Fiestán egyetlen karcolás sem esett.


Tököl – A múlt hétvégén rendezték meg a Hell Országos Pro Drift Bajnokság 3. fordulóját Tökölön, ahol többek között a felsőzsolcai Porkoláb Péter is rajthoz állt.


Valencia – Csütörtökön reggel megkezdődött a GP3 Series hivatalos tesztje Spanyolországban. A kétnapos teszt után a jövő hétvégén szintén Valenciában rendezik a versenysorozat következő futamát.


Miskolc – A 12 éves miskolci Hercsik Vince 2011-es versenynaptárát bármely profi élsportoló megirigyelné. A Hell Racing Team tehetsége közel 30 hazai és nemzetközi futamon ül gokartba idén, határon innen és túl: a magyar és szlovák bajnoki futamok mellett számos európai megmérettetésen indul, sőt, januárban már Floridát is megjárta. Legutóbb a gyöngyösi bajnoki futamot követően adtunk hírt róla, és Vince azóta sem sokat pihent.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!