Sport

2011.08.31. 16:29

DVTK: Torghelle vagy Tisza?

Diósgyőr - Volt válogatott csatárt igazol a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata?

Diósgyőr - Volt válogatott csatárt igazol a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata?

Szerdán zárult a nemzetközi labdarúgó átigazolási piac (mivel augusztus 31-e volt az utolsó olyan nap, amikor egyik klubból a másikba igazolhatott egy játékos), és kora délután még úgy tűnt, hogy a Diósgyőri VTK NB I-es csapata az utolsó napon bevásárolhat. Úgy tudni, hogy még a múlt héten tárgyalásokat folytatott a piros-fehérek vezetősége Torghelle Sándorral, a 29 éves csatárral, aki legutóbb a német Düsseldorf együttesében játszott. A 42-szeres válogatott csatárnak szerda este még nem volt csapata, de német együttesek is érdeklődtek iránta.

A másik vas, amit a tűzben tart a Diósgyőri VTK, az Tisza Tibor. A 26 éves, 5-szörös válogatott labdarúgó - bár korábban külföldön tervezte folytatni a pályafutását - úgy tudni, hajlik rá, hogy Magyarországon maradjon, ez esetben a DVTK lehet az a csapat, amelyik megszerezheti. Az Észak-Magyarország értesülései szerint szerdán a Miskolcra szerződéséről tárgyalt Tisza Tibor Dudás Hunorral, a DVTK ügyvezetőjével. Utóbbi labdarúgó augusztus 31-e után is szabadon igazolható, ugyanis egyetlen klubhoz sem köti szerződés, így játékjogával saját maga rendelkezik.

Megpróbáltuk elérni szerdán Tisza Tibort, de nem sikerült kapcsolatba lépnünk vele. Beszéltünk viszont Dudás Hunorral, aki a következőket mondta arra a felvetésünkre, hogy látták Tisza Tiborral tárgyalni.

– Nem tudok konkrétumokról beszámolni, mihelyst lesz érdemi információ játékos fronton, tájékoztatást adunk erről, a felröppent hír pedig sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánom – válaszolta a DVTK ügyvezetője. – Annyit azonban elmondhatok, hogy a nemzetközi átigazolási időszak utolsó napján nem szerződtettünk egyetlen labdarúgót sem.

ÉM

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!