Sport

2011.09.23. 19:11

Nagykálló kupa – Prológ

Kezdetét vette a harc, pénteken délután Nagykállón, a Kenderáztatónál rajtolt el a mezőny a prológon. Sok néző, rengeteg lóerő, por és élvezet.

Kezdetét vette a harc, pénteken délután Nagykállón, a Kenderáztatónál rajtolt el a mezőny a prológon. Sok néző, rengeteg lóerő, por és élvezet.Az egész hétvégés eseménysorozat legjava szerencsére még hátravan és ha csak fele olyan hangulatos és élvezetes lesz a szombati vagy a vasárnapi futam, mint a prológ, már megéri kimenni. Lehetett számítani a feszültségre, elvégre most dől el kié lesz idén a magyar bajnoki cím. 

Az Opel Dakar Team párosa, a Szalay Balázs – Bunkoczi László kettős és a Magyar Motorsport Egyesület égisze alatt versenyző Korda Erik – Tóth György duó csatájának végkimeneteléből csak egyikük jöhet ki győztesen, igaz itt nem kell fejet vágni és utána az energiahullámok érkezése előtt szub-frekvencián mormolni, hogy „Csak egy maradhat!”

Vasárnapra mindenesetre kiderül ki lesz az UNIQA Terep-rallye Országos Bajnokság elsője, addig azonban élvezzük a terep-rallye minden szépségét és különlegességét. Akár a helyszínen, akár online, vagy a tévében. Merthogy e három nap alatt Nagykálló, Biri, Balkány, Szakoly és Kállósemjén a magyar ralisport fellegvára.

Kapcsolódó cikkek:

- SZON -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!