Sport

2012.08.04. 14:21

London 2012 - Deák Nagy kiesett, Kovács bukott

Budapest, 2012. augusztus 4., szombat (MTI) - Deák Nagy Marcell kiesett a 400 m-es síkfutás előfutamában, míg a triatlonos Kovács Zsófia a kerékpározás során bukott, így csak 51. lett a londoni olimpia szombat délelőtti versenyein.

Budapest, 2012. augusztus 4., szombat (MTI) - Deák Nagy Marcell kiesett a 400 m-es síkfutás előfutamában, míg a triatlonos Kovács Zsófia a kerékpározás során bukott, így csak 51. lett a londoni olimpia szombat délelőtti versenyein.Az idei Európa-bajnokságon ezüstérmes Deák Nagy 46.17 mp-es idejével nyolcasában negyedikként haladt át a célvonalon, s mindössze öt századdal maradt el a továbbjutást érő harmadik helytől. A másik Olimpiai Stadionban érdekelt magyar, a hétpróbázó Farkas Györgyi az ötödik szám, a távolugrás után 25. helyen áll.

A triatlonosoknál Kovács Zsófia a kerékpározás során hatalmasat esett az egyik kanyarban, ennek ellenére folytatta a versenyt, de már csak az utolsó bolyban, és végül 51. lett.

A Hirling Zsolt, Varga Tamás könnyűsúlyú kétpárevezős egység ötödik lett a B döntőben, s összesítésben a 11. helyen zárta a versenyt.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!