Sport

2013.02.28. 18:48

Ne érhesse majd szó a Szpari-ház elejét

Minczér Tibor szerint jól sikerült a felkészülés és jól is igazoltak a nyíregyházi klubnál.

Minczér Tibor szerint jól sikerült a felkészülés és jól is igazoltak a nyíregyházi klubnál.Minczér Tibor jó kondiban van, és ami legalább ilyen fontos, jó formában is. Ez remek, hiszen véget ér a felkészülési időszak, szombaton az Üllői úton már fontos bajnoki pontokért lép pályára a Nyíregyháza Spartacus NB II-es focicsapata.

Megfelelő az erőnlét

- Úgy vélem jól sikerült a felkészülés, a kiszabott munkát elvégeztük, jó erőben vagyunk - kezdte a Kelet-Magyarország tájékoztatását Minczér Tibor, a Nyíregyháza Spartacus középpályása, és csapatkapitánya. - Néhányan a sérülések miatt hagytak ki edzéseket, szerencsére engem és még néhányunkat ezek elkerültek.

A megfelelő erőnlét az csak alap lehet a tavaszi hadjáratnál, ám a célok eléréshez ennek még jó, és eredményes játékkal kell majd párosulnia. Minczér Tibor ebből a szempontból is optimista.

Labdatartó csapat

- Az edzőmérkőzéseken már kirajzolódott az, amit a bajnokikon is szeretnénk játszani, úgy néz ki hogy labdatartó csapat leszünk - kezdte a felvetésre a középpályás. - Jól sikerültek az igazolások így bizakodva várjuk a rajtot. Ugyan játszottunk pár előkészületi mérkőzést, ám a bajnoki az teljesen más, a tétmérkőzéseket már mindannyian várjuk, ami természetes is egy téli alapozó időszak után. Miként azt a „cséká” említette, úgy néz ki, hogy a klub vezérkara jól igazolt, rutinos játékosok érkeztek az együtteshez, és jó pár saját nevelésű fiatal is oda került a kerethez.

- Véleményem szerint a keret ideálisnak mondható, hiszen az érett, rutinos játékosok mellett sok a fiatal tehetség, akik tavasszal bizonyíthatják, hogy itt a helyük. Az öltözői hangulatra sem lehet panasz, mindenki hamar beilleszkedett, ráadásul többen is játszottak már a Szpariban, nem voltak ismeretlenek. Tudott, hogy a Nyíregyháza Spartacus a tabella hatodik helyéről folytatja a bajnokságot, nyolc ponttal lemaradva az éllovas Békéscsabától. Milyen tavaszt szeretne zárni Minczér Tibor?

Sok győztes meccset

- Sok győztes mérkőzést hozót. Mi mindent megteszünk majd azért, hogy minél több mérkőzést nyerjünk, hogy részünkről ne m érje szó a ház elejét. Tudjuk, hogy nyolc pont a hátrányunk és a sorsunk nem csak a mi kezünkben van, de ezzel a mérkőzéseken nem fogunk foglalkozni. Azokon minden erőnkkel a sikerekért fogunk játszani, küzdeni – így Minczér Tibor.

- KM-ML -

Ezek is érdekelhetik