Sport

2013.03.22. 15:53

Szombaton Újpesten debütál az új mester

Brekk János nélkül nem lehet Szpari - tudatta Révész Bálint.

Brekk János nélkül nem lehet Szpari - tudatta Révész Bálint.Azt nem igazán lehet állítani, hogy a csapból is Révész Bálint folyik. Az ismert és elismert üzletember, a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa ritkán nyilatkozik a médiában, ám amikor teszi, akkor annak súlya van. Így volt ez akkor, amikor bejelentette, hogy beszáll a nyíregyházi fociba. Pénteken délután a klubházban ismét szót kért.

- Aligha kell ecsetelni azt, hogy a Szpari, a nyíregyházi labdarúgás igen nehéz időszakon van túl - kezdte lapunk tájékoztatását Révész Bálint. - Én amikor szerepet vállaltam a Spartacusnál, kihangsúlyoztam, hogy ebben döntő szerepe volt Brekk Jánosnak. Nélküle nem beszélhetnénk most a klubról és ahogy eddig is, ezt követően is csak vele együtt tudom elképzelni a munkát. Ő is tagja a csapatnak, eddig is az volt, és az is marad mint tulajdonostárs, és szakmai tanácsadó.

- A Mezőkövesd elleni vereség nagyon megviselte, ám sikerült meggyőznöm arról, hogy nagy szüksége van rá a klubnak. Úgy vélem, a nyíregyházi labdarúgásért szurkolók kilencvenkilenc százaléka elismeri azt, amit eddig tettünk a Spartacusért. Az egy százalék véleménye számomra nem mérvadó, ők azok, akik az interneten keresztül, névtelenül áskálódnak, akik mindenbe belekötnek, akiknek Mourinho sem lenne jó edző, Messi pedig jó igazolás. Részt vettem már szurkolói ankétokon, akkor és szemtől szemben senki sem kérdezett, pedig lehetőséget adtunk erre. A legfontosabb az, hogy minden rendben legyen, és sokszor nyerjen a csapat, elsőként szombaton, Újpesten - így Révész Bálint.

Ami a szombati meccset illeti, a pénteki információk alapján Újpesten sütött a nap, fújt a szél, a páyla tehát alkalmas a játékra. Igy tehát minden adott arra, hogy Lucsánszky Tamás, a Szpari új vezetőedzője bemutatkozzon a kispadon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!