Sport

2013.04.17. 11:08

Lakatos negyedik nagydíj-győzelméért fog bunyózni

A vásárosnaményi sportcsarnok ad majd otthont szombaton este hat órától Bán Manufacturing Support Nagydíjnak. A találkozón a gyermek, ifjúsági és női küzdelmek után tíze felnőtt férfi profi mérkőzést láthatnak majd, kick-box, thai-box, K-1-es szabályok szerint, teljes erővel, kiütésre.

A vásárosnaményi sportcsarnok ad majd otthont szombaton este hat órától Bán Manufacturing Support Nagydíjnak. A találkozón a gyermek, ifjúsági és női küzdelmek után tíze felnőtt férfi profi mérkőzést láthatnak majd, kick-box, thai-box, K-1-es szabályok szerint, teljes erővel, kiütésre.A mérkőzések látványos küzdelmeket ígérnek, hiszen nemzetközi bajnokok, profi nagydíjak győztesek lépnek szorítóba. Azt est főmérkőzését Lakatos László, a Rita-Ring SE Vásárosnaményi Klubjának versenyzője, Károly István „Csimpi” öt danosos mester tanítványa vívja majd a debreceni Gulyás József ellen, három menetben, 81 kg-ban, és K-1-es szabályok szerint. Lakatos a vásárosnaményi térség eddigi legeredményesebb versenyzője, eddig már három profi nagydíjat nyert, szombaton is győzelmet vár tőle edzője.

A Rita-Ring SE további felnőtt indulói: Takó Zsolt, Horváth Tamás, Sinka Béla, a „Favágó” (67 kg), Kovács Krisztián (71 kg), Sipos István, a „Sírköves” (81 kg) és Juhász Sándor (+ 91 kg). Ők a Lajo-S-port Team, a Rajah Hungary, a Harcosok Klubja Debrecen, és a Pit-Bull Kelly klubok versenyzőivel fognak mérkőzni.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!