Sport

2013.05.16. 09:06

Biztos a fehértói pontszerzés...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 28. fordulójának mérkőzéseit rendezik szombaton.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 28. fordulójának mérkőzéseit rendezik szombaton.

Labdarúgás: Megyei II. osztály, 28. forduló (kezdés: 17, ifi: 15)

Díjözön-csoport

Tippel: Ember Roland, a Nyírtelek játékos-edzője.

Szombat 

Újfehértó (13.)–Ófehértó (10.): – Biztos a fehértói pontszerzés! Az a kérdés, milyen elosztásban...

Nyírlugos (5.)–Székely (15.): – A hazaiaknak meglehet zsinórban az ötödik győzelem.

Levelek (3.)–Napkor (7.): – „Barátságos” döntetlent érzek

Nyírvasvári (8.)–Nyírpazony (12.): – A Pazony kapaszkodik, de ezen a meccsen nem fog győzni.

Nyíregyházi Old Boys (4.)–Nyíribrony (6.): – Öreg csapat, nem vén csapat. Otthon marad a három pont.

Apagy (11.)–Kállósemjén (14.): – Két szeszélyes csapat találkozóján a hazai pálya előnye dönthet.

Volán-Sényő (1.)–Kálmánháza (16.): – A hazaiak tesznek egy lépést a bajnoki cím felé.

Nyírtelek (9.)–Terem (2.): – Ha okosan és bátran fogunk futballozni, akkor annak ellenére hogy kezdünk elfogyni teremhet babér számunkra.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Pokol László, a Záhony edzője.

Szombat

Vásárosnamény (5.)–Dombrád (1.): – Mindenképpen nehéz mérkőzés vár a Dombrádra, amely ha bajnok akar lenni – hozni kell a győzelmet.

Újdombrád (11.)–Ajak (4.): – Az Ajak nagyon jó passzban van, de Újdombrádon senki sem mehet biztosra. Döntetlent tippelek.

Pátroha (10.)–Vaja (8.): – A vajai csapat képes idegenben is pontszerzésre, ha ki tudja használni az adódó lehetőségeit, meglepetést is szerezhet.

Vasmegyer (13.)–Anarcs (16.): – Az Anarcs rendre jobban teljesít idegenben, mint hazai pályán, ennek ellenére minimális különbségű vasmegyeri sikert jósolok. Remélem, Vlagyiék nem adják fel, kitartanak a végéig!

Fényeslitke (3.)–Kék (14.): – A Litke az egyik váratlan vereségét éppen a Kéktől szenvedte el, nyilván, szeretne visszavágni az őszi vereségért. A dobogós hely megtartásáért küzdő hazaiak győzelmét várom.

Demecser (7.)–Gávavencsellő (2.): – Először is mielőbbi gyógyulást kívánok Gombkötő Sándornak! Egyre jobban teljesít a demecseri csapat, szerintem hazai győzelem lehet.

Rohod (6.)–Tiszamenti SE (15.): – Nyer a Rohod.

Záhony (12.)–Pap (9.): – Remélhetőleg, a csapat átérzi a mérkőzés jelentőségét, és ennek szellemében fog mindenki pályára lépni a hét végén.

Carmo-csoport

Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője.

Szombat

Tyukod (13.)–Mérk-Vállaj (3.): – A hazai csapatnak fontos lenne a három pont megszerzése, szurkolok is neki, de a vendégek legyőzése nem kis feladat lesz.

Nyírmeggyes (9.)–Kölcse (5.): – Volt olyan időszak, amikor a meggyesi katlan szinte bevehetetlen volt, a Kölcse most akár győzhet is.

Beregdaróc (14.)–Tiszakóród (4.): – A múlt héten a Daróc bombameglepetéssel szolgált, szerintem ezúttal nem születik újabb meglepetés.

Szatmárcseke (11.)–Tunyogmatolcs (6.): – Az ezer sebből vérző Matolcs nem fog tudni diadalmaskodni Csekén.

Milota (10.)–Nyírcsaholy (12.): – A Csaholy tavasszal jól szerepel, ugyanakkor a Milota hazai pályán különösen veszélyes.

Tarpa (7.)–Kispalád (15.): – Már az sem kis dolog, ogy a Palád befejezi a szezont, a sokkal többre hivatott Tarpa otthonában aligha lesz képes bravúrra.

Tisztaberek (2.)–Csenger (1.): – Mindenképpen szeretnénk megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát, s hogy izgalmasabb legyen a hajrá – győzni szeretnénk.

Szabadnapos: Vámosoroszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!