Sport

2013.05.29. 12:29

Megfeleltek a kihívásnak

Megfeleltek a kihívásnak! Sőt! Múlt szerdán, a Kihívás Napján Nyíregyházán 115 ezer 675 regisztrálást (legalább tizenöt percnyi mozgás) könyvelhettek el a szervezők, így a megyeszékhely kategóriájában a harmadik helyen zárt. Aztán az országos szervező bizottság a dobogósok között sorsolt, és a pénteken átadandó különdíj Nyíregyházára kerül.

Megfeleltek a kihívásnak! Sőt! Múlt szerdán, a Kihívás Napján Nyíregyházán 115 ezer 675 regisztrálást (legalább tizenöt percnyi mozgás) könyvelhettek el a szervezők, így a megyeszékhely kategóriájában a harmadik helyen zárt. Aztán az országos szervező bizottság a dobogósok között sorsolt, és a pénteken átadandó különdíj Nyíregyházára kerül.Mindezeket is megtudtuk azon a szerdai sajtótájékoztatón, amelynek a városháza Bencs terme adott otthont.

-Elismerésem és gratulációm a résztvevőké, szervezőké, hiszen a legutóbbi, 1991-es, 59 ezres regisztrálást majdnem megduplázták, bizonyítva hogy Nyíregyháza sportos város - tudatta dr. Kovács Ferenc polgármester.

Kósa Árpád, a Nyírsuli ügyvezetője elmondta, hogy mintegy negyven ezren mozogtak, sportoltak a múlt szerdán, ami dicséretes aktivitást jelent. Nyíregyházán külön versenyt hirdettek az iskolák, az óvodák és a munkahelyek között, a legjobbak, valamint a Városi Stadionban regisztrálók közül sorsolással többen is sportfelszerelési ajándékot nyertek.

 

A legsportosabbak

Általános iskolák: 1. Szőlőskerti, 2. Kertvárosi, 3. Zelk.

Középiskolák: 1. Bánki, 2. Művészeti, 3. Kölcsey.

Óvodák: 1. Eszterlánc (Ferenc körút), 2. Eszterlánc (Krúdy utca), 3. Eszterlánc (Tas utca).

Munkahelyek: 1. T. C. S Stúdió, 2. nyíregyházi önkormányzat, 3. Nyírsuli.

A legsportosabb család: Kalaposék.

A Városi Stadionban teljesítők közül nyertesek: Fodor Kinga, Molnár Dóra, Botos Bence, Nagy Katalin Andrea, Szabó Béláné, Juhász Ádám, Katona Eszter, Bagoly Lilla, Gaál Linda, Sipos Petra, Ferencz Béla, Szőllősi Bence, Bakosi Béláné, Mán László, Zajácz Ákos, Tóth Józsefné, Jakab Luca, Cservenák Dóra, Kalapos Tamás. (A díjakat hétfőtől csütörtökig, 14 és 16 óra között a Városi Stadionban lehet átvenni Dajka Lászlótól).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!