Sport

2013.05.18. 11:19

Vitézkedni kell Kispesten

Nyíregyháza - Az első ötbe kerüléshez idegenbeli győzelmeket kell aratnia a Spartacusnak.

Nyíregyháza - Az első ötbe kerüléshez idegenbeli győzelmeket kell aratnia a Spartacusnak. Már csak három forduló van hátra a labdarúgó NB II. Keleti-csoportjában, és bizony a lényegi kérdésekre még nincs végleges válasz. Úgy tűnik a bajnoki címért már vége a párviadalnak, hiszen a Mezőkövesd öt pont előnnyel vezet a Vasas előtt. A biztos, egy csoportos NB II-es tagságot jelentő 2-5. helyékre befutónak tekinthető az aranyról lemaradó Vasas és a Békéscsaba.

A fennmaradó két helyre egyikére számít a Balmazújváros, valamint a Szeged és Nyíregyháza Spartacusnak is van még sansza, ám ehhez a hátralévő két idegenbeli meccset hozni kell. Elsőként ma késő délután, hat órától Kispesten kell vitézkedniük a nyírségieknek ahhoz, hogy az esély megmaradjon.

- Jól sikerült a hét, a tervezett munkát elvégeztük. A Honvéd kettő egy szervezett, jó csapat, melyben több tehetséges labdarúgó is játszik, így nehéz mérkőzés vár ránk. Fontos lesz, hogy a középpályán jól teljesítsünk, döntő lesz a labdaszerzés, ezért erre külön készültünk. A keretből mindenki bevethető, eltiltott nincs, egyedül Bajzát Péter bajlódott hét közben kisebb húzódással, de bízom benne, hogy ő is pályára léphet majd szombaton - nyilatozta Lucsánszky Tamás vezetőedző a klub honlapján. A játékosok ma a közös ebéd után szállnak majd buszra és indulnak a kispesti megmérettetésre.

KM-ML

 

Visszapillantó

12. forduló, 2012. november 3:

Nyíregyháza Spartacus–Honvéd II 3–2 (2–1)

Városi Stadion, 800, v.: Erdős (Varga, Pápai)

Spartacus: Balogh – Ur (Benkő, 36.), Ambrusz, Szilágyi, Mészáros – Minczér – Petneházi, Davidov (Pákolicz, 63.), Kovács – Csorba, Germán (Montvai, 74.). Szakmai igazgató: Brekk János.

Honvéd II: Vereckei – Gengeliczki, Remes, Debreceni, Novák – Lengyel, Futó, Csontos (Kosztics, 81.), Nagy (Kapacina, 79.) – Vólent, Thiam (Varga, 58.). Edző: Pári Sándor.

Gól: Csorba (12.) Kovács (17), Petneházi (78.), illetve Nagy (19.), Gengeliczki (48.).


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!