Sport

2013.07.28. 13:24

A csapat, amelynél még lehet bízni adott szóban

Baktalórántháza - A felkészülési időszak legrangosabb megyei tornáját rendezik augusztus 3-4-én Baktán.

Baktalórántháza - A felkészülési időszak legrangosabb megyei tornáját rendezik augusztus 3-4-én Baktán.

Marad a régi módi. A hosszú idő után újfent a megyei első osztályban rajtoló Baktalórántháza a továbbiakban is ragaszkodik saját „fiaihoz”. Vagyis, a keret tagjainak nyolcvan százaléka abszolút kötődik a városhoz.

– Nálunk mindig is az állandóság volt a jellemző, és amire nagyon büszkék vagyunk: a csapatot csaknem teljes mértékben sikerült együtt tartani – nyugtázta Kozma Attila, a Baktalóránháza elnöke.

– Azt gondolom, ez igencsak példaértékű, egyben kifejezi, hogy a játékosok és a vezetők bíznak egymásban, az adott szóban. Ezt nem véletlenül mondom... Mindig érdekes az átigazolási időszak, ilyenkor általában visszakapja az egyesület, vagy a labdarúgó azt, amit a másik számára korábban nyújtott. Harmadik hete folyik a felkészülés, amelybe beszúrtunk egy kétnapos szlovákiai kirándulást. A fiúk kifújhatták magukból a felgyülemlett gőzt. Szerdán lejátszottuk az első, komolyabbnak, értékmérőnek nevezhető edzőmeccsünket, Nyírmadán nyertünk 6–2-re. A bajnokságban technikás futballra törekszünk és a mindenképpen a dobogón szeretnék zárni.

Nem szakad meg a hagyomány: baktaiak augusztus 3-4-én házigazdái lesznek az immár a 9. Fenyves Csárda Kupának, ami ezúttal is meglehetősen rangosnak ígérkezik. Szombaton előbb (16 óra) a Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda előrehozott NB II-es megyei rangadót rendezik, majd 18 órától a hazai csapat a Nyírmadával találkozik. A párharcok vesztesei vasárnap (16 óra) a bronzmeccsen lépnek pályára, majd következik – a holtszezon legnívósabb megyei tornájának – döntője (18 óra).

- KM-KT -

Játékosmozgás

A baktalórántházi játékoskeretben történt változások:Távozott: Szenes István (Szakoly), Svelta Zoltán (?).Érkezett: Marics Tibor (Kállósemjén), Szabó Gábor (Nyírmada).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!