Sport

2013.07.30. 13:32

A védelem nem maradhatott védtelen

Mándok - Román légiósokkal acélosította sorait a Mándok. A megyei első osztályú futballcsapat főként a védelem „combosítására” koncentrált.

Mándok - Román légiósokkal acélosította sorait a Mándok. A megyei első osztályú futballcsapat főként a védelem „combosítására” koncentrált. A friss szerzemények mellett két tehetséges ifjúsági játékos, Káté István és Révész Zoltán is csatlakozott a „nagyokhoz”.

A nyár eleje óta Csoma Dezső által irányított együttes eddig öt edzőmccset tudott le. A Kemecsétől előbb 5–0-ra kikapott, majd a „visszavágón” 3–1-re nyert. A Demecsert 5–2-re, a Kótajt 2–1-re győzte le, míg az „osztálytárs” Nagykállótól 2–1-es vereséget szenvedett. A mándokiak szerdán (18 óra) Nyírkarászban lépnek pályára, vasárnap a Vásárosnaménnyal találkoznak.

KM-KT

A mándoki keretben történt változások

Távozott: Matyi András, Mándoki Rudolf (mindkettő Nyírkarász), Angyal Ádám, Karasz Attila, Semegi József (mindhárom Záhony).

Érkezett: Sallai Márk (Kótaj), Nikita Vlad (román), Adrian Stef, Raul Robas (mindkettő Szatmár Unió FC), Reszler Zsolt (Nagyecsed), Szűcs Szabolcs (Tuzsér).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!