Sport

2013.07.13. 19:11

Nagy munkában a Kisvárda

Kisvárda - Brazil támadót is tesztel az NB II-es együttes, amelynek tagjai a közeljövőben sem fognak unatkozni.

Kisvárda - Brazil támadót is tesztel az NB II-es együttes, amelynek tagjai a közeljövőben sem fognak unatkozni.

A Kisvárda NB II-es futballcsapata strapás hetet zárt – megspékelve a szombatra beiktatott két előkészületi mérkőzéssel. Révész Attila edző megosztotta a játékoskeretet, amelynek egyik fele délelőtt a Szatmár Unió FC ellen lépett pályára, míg kora este újabb bevetés várt a társaságra: a 63. Vasutasnap programjának részeként a házigazda Záhonnyal mérkőzött.

A megyei első osztályú szatmáriakat legyűrő – az elvégzett munka következményeként meglehetősen fáradtan mozgó – együttesben szerepet kapott a brazil támadó, Myke Bouard Ramos, aki legutóbb a Salgótarjánt erősítette. Ugyancsak bemutatkozott a zalaegerszegi Babos Barna: a szélső középpályáson kívül is több, a csapathoz júliusban csatlakozott futballista is megmutatta magát – a sor pedig korántsem tekinthető véglegesnek. A szakvezetés további labdarúgók tesztelést tervezi a közeljövőben. Egyébiránt az Unióval vívott gyakorló meccs előtt, csütörtökön az Ibránnyal is találkozott a Révész-legénység: Miskolczi László góljával 1–0-ra verte a szintén megye egyes egyesületet.

Ami azt illeti: a folytatásban sem unatkoznak majd a várdaiak: a napi két tréning mellett pénteken ismét az Ibránnyal játszanak.

-KM-KT-


Labdarúgás: edzőmeccsek

Kisvárda–Szatmár Unió FC 3–2 (1–0)

Kisvárda, 150 néző, v.: Kozics.

Kisvárda: Nacsa (Czirjék) – Lakatos I. (Miskolczi), Hegedüs T. (Oláh D.), Sipos T., Tóth Gy. (Spekker) – Babos B. (Farkas M.), Kóka R. (Üveges Sz.), Varga A. (Fodor A.), Kapacina V. (Myke) – Pavlov (Soós T.), Pálvölgyi.

Gól: Hegedüs T., Pálvölgyi, Spekker, illetve Bartha K., Balás G.

Záhony–Kisvárda 0–5 (0–2)

Záhony, 600 néző, v.: Tömöri L.

Kisvárda: Petranics (Dobó V.) – Lakatos I., Hegedüs T.,, Oláh D., Tóth Gy. (Sipos T.) – Kapacina V. (Varga A.), Üveges Sz. (Kóka R.), Miskolczi, Fodor A. – Myke (Soós T.), Farkas M.

Gól: Fodor A 2, Farkas M., Varga A., Kóka R.

Kemecse–Mándok 5–0 (4–0)

Gól: Fekete G. 2, Fekete Á. 2, Koskovits Gy.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!