Sport

2013.08.01. 10:18

Buzásék nélkül is sikert aratna a Tiszavasvári

A Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapata hétfőn megkezdte a felkészülést – új tréner, nevezetesen, Grandjean Gábor irányításával.

A Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapata hétfőn megkezdte a felkészülést – új tréner, nevezetesen, Grandjean Gábor irányításával. A keretet meglehetősen bő, huszonkilenc játékos alkotja, akik egy kivétellel valamennyien helyi kötődéssel bírnak! Ugyanakkor távozók is akadnak: Dévald Attila és Rontó Ákos az „osztálytárs” Nyírbátort választotta, Dobos Balázs visszatért Nyíregyházára, Buzás Bence Angliában vállal munkát, Fekete Dániel Németországban folytatja, és a korábbi játékos-edző, Medve Róbert is elköszönt. A szakvezetés Tallár Miklós személyében friss szerzeményt is bemutathatott: a jobbátlövő Bőcsről érkezett. A vasvári stáb egyébiránt legfőképpen saját erőkre kíván építeni, a fiatalok pedig az edzőmeccseken bizonyíthatják rátermettségüket. Mindenesetre „befutnak” még más játékosok, elvégre a bajnoki rajt jócskán odébb van...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!