Sport

2013.08.31. 10:25

Stabilan és eredményesen

Nyíregyháza - A Spartacus ma este villanyfényes meccset játszik Békéscsabán.

Nyíregyháza - A Spartacus ma este villanyfényes meccset játszik Békéscsabán.

Harmadik bajnoki fellépésére készül a Szpari és bizony nehéz kilencven perc elé néznek szombaton este a békéscsabai villanyfényes derbin. A házigazda csabaiak a nyitányon 4–0-ra nyertek a Tatabánya ellen, múlt vasárnap pedig úgy ikszeltek (1-1) Angyalföldön, hogy a 12. perctől emberelőnyben játszottak, ám csak a 92. percben egalizáltak.

A Spartacus a legutóbbi körben a Dunaújváros ellen diadalmaskodott 4–0-ra, azt a meccset megtekintette Pásztor József a békéscsabaiak szakmai igazgatója és Komjáti András edző, illetve Dirk Berger, a Vasas edzője. Utóbbi azért, mert a jövő hét végén a fővárosiak lesznek a vendégek Nyíregyházán.

- Az eddigi legnehezebb ellenfél lesz a Békéscsaba, hiszen más típusú focit játszanak mit a két eddigi ellenfeleink-kezdte a beharangozó beszélgetést Lucsánszky Tamás, a Szpari vezetőedzője, aki ott volt a Vasas–Békéscsaba találkozón. – Természetesen nyerni utazunk, ám Békéscsabáról pontot, vagy pontokat elvinni már a bravúr kategóriája. Csapatomtól azt várom, hogy folytassuk az eddigi játékot, mégpedig stabilan és eredményesen. Mivel sok a fiatal az együttesünkben, előfordulhatnak majd hullámvölgyek, remélhetőleg ez most nem következik be így Lucsánszky Tamás.

Ami az összeállítást illeti, egyedül Csordás Szabolcs sérülése okozhat gondot. az együttes ma dél körül indul Csabára, útközben lesz az ebéd.

- KM-ML -


Kezdő: Balogh – Szokol, Gengeliczki, Rubus, Törtei - Sándor, Csordás, Paku- Kákonyi, Bajzát, Huszák.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!