Sport

2013.09.09. 11:22

Harag nélküli edzőváltás Rakamazon

Rakamaz - Lelt József távozása után Fecsku István irányításával nyert vasárnap a rakamazi csapat.

Rakamaz - Lelt József távozása után Fecsku István irányításával nyert vasárnap a rakamazi csapat.

Meglelte Lelt József utódját a Rakamaz. Az „akciót” mindenfajta csinnadratta nélkül hajtotta végre a megyei másodosztályú futballegylet. Tény, ami tény, a vasárnap Encsencs elleni hazai összecsapáson már – a legutóbb Tiszavasváriban dolgozó, onnan a nyáron távozott – Fecsku István vezényelte a kispadról az együttest. A frissen kinevezett tréner debütálása prímán sikerült: a Rakamaz-Takarék csoport nyolcadik helyén táborozó legénység 3–1-ra nyert. Ennyivel, persze nem érik be arrafelé.

– Fontos megjegyezni, Lelt Józseftől nem haraggal váltunk el, viszont úgy éreztük, a csapatnak új impulzusra van szüksége – indokolta a váltást Ling Béla, a rakamazi csapatot segítő férfiú. – Aki csak egy kicsit járatos a futballban, annak Fecsku Istvánt aligha kell bemutatni. Reméljük, irányításával a társaság felzárkózik a tabellán, és eléri az általunk kitűzött célt, ami dobogós helyezést jelent. Pistát képesnek tartjuk arra, hogy felrázza a csapatot, amely hamarosan csatlakozik a közvetlen élcsoporthoz.

KM-KT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!