Sport

2013.10.20. 10:19

Vaspapucsosok nagyhalászi örömmotorozása

Nagyhalász - Kenni Larsen, Stefáni Attila, Tihanyi Sándor és Nagy Róbert is nyeregbe pattant az új oválon.

Nagyhalász - Kenni Larsen, Stefáni Attila, Tihanyi Sándor és Nagy Róbert is nyeregbe pattant az új oválon.

Vaspapucsosok szórták a salakot szombaton délután Nagyhalászban, az ország legújabb oválján. Albók Jószef pályatulajdonos és Nagy Róbert, a salakmotorosok szakágvezetője köszöntötte a motoros délután résztvevőit, majd kezdetét vette az örömmotorozás. Több mint húszan, zömükben öreg motorosok pattantak nyeregbe, hogy körözzenek egy jót. A mezőny bírta a nemzetközi minősítést, hiszen a dán Kenni Larsen is itt volt, az angol elitben, a Peterborough Panthers csapatában versenyző szimpatikus motoros adott egy kis ízelítőt a maga szintű körözésből. A sportág megyebeli kedvelőinek nagy örömére Stefáni Attila is remekül húzta a gázt, de láthatták Tihanyi Sándor Subit is az érdeklődők és Nagy Róbert sem hagyta ki a remek lehetőséget. A Nyíregyházi Volán egykori remek motorosai közül Petrikovics József és Seres János csak kivülről figyelte egykori riválisait.

A motorozás után közösségi fórum kezdődött, amelyen értékelték az idei esztendőt, szóba kerültek a jövő évi tervek, a salakmotorozás helyzet, megítélése, illetve a továbblépés lehetősége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!