Sport

2013.11.15. 09:35

A harcosságra is szükség lesz Szolnokon

Egyforma ponttal rendelkező csapatok találkoznak a férfi teke szuperliga szombati alsóházi rangadóján.

Egyforma ponttal rendelkező csapatok találkoznak a férfi teke szuperliga szombati alsóházi rangadóján.Ami az eddigi tíz fordulóban történt, az szinte csak a bemelegítés volt, a bajnokság érdemi része most kezdődik a Nyíregyházi TK számára. A szuperligában újonc tekecsapat letudta a legjobb honi riválisok elleni mérkőzéseket, ezentúl olyan fellépések következnek idegenben is, amelyeken nem lehetetlen az NYTK győzelme, hazai pályán (pardon, Ózdon...) pedig majdhogynem kötelező is lesz nyerni a bent maradás reményében.

A hadjárat a szombati, szolnoki összecsapással indul. A saját otthonában (tehát Ózdon...) 6–2-re legyőzött rivális vendégeként nagyon szoros, kiegyenlített mérkőzésre lehet számítani, ami abból is adódik, hogy a nyíregyháziak közül a klub korábbi játékosként a szolnoki létesítményt Szlovenszki Tibor, Finta Zoltán és Mogyorósi Péter is jól ismeri, Hacker Dezső pedig rendre kiváló teljesítménnyel rukkol ott elő. A tíz forduló után egyaránt négy ponttal rendelkező csapatok mérkőzésén a hazaiaknak lesz több veszíteni valójuk, hiszen ők elveszítettek már olyan meccseket, amelyeken két ponttal kalkulálhattak. Sok múlik a feliratkozáson és azon, hogy a nyíregyháziak elő tudják-e venni megszokott harcosságukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!