Sport

2013.11.11. 12:10

Büszkeséggel keveredő tanácstalanság

A megyei derbi szünetében a győzelmet sem tartotta elérhetetlennek a kisvárdai szakvezető.

A megyei derbi szünetében a győzelmet sem tartotta elérhetetlennek a kisvárdai szakvezető.

Jelent-e vigaszt a zsinórban harmadik vereség után, hogy a listavezetőnek is méltó partnere volt az ezúttal a megyei rangadót elveszítő kisvárdai NB II-es futballcsapat?

– Úgy éreztem, és a szünetben a csapatnak is azt mondtam az öltözőben, hogy nem talál rajtunk fogást a Nyíregyháza – válaszolta Révész Attila, a kisvárdaiak szakmai igazgatója. – Ekkor a győzelmet sem tartottam reménytelennek, mert a kevés kockázatvállalás ellenére viszonylag könnyen el tudtunk jutni az ellenfél kapujához, és bíztam benne, hogy egy pontrúgásból eredményesek leszünk. Aztán éppen a mi szabadrúgásunk után kaptuk a gólt, amelyet megint dühítő egyéni hiba előzött meg.

Egész héten arra készültünk, hogy miként reagáljunk a védelem mögé lőtt labdára, ám ennél a szituációnál az amúgy jól teljesítő Farkas Márton rossz megoldást választott. Könnyebben megemészthető lenne a vereség, ha egy szépen megkomponált támadás után kapjuk a gólt, azzal viszont nem tudok mit kezdeni, hogy megint mi készítettük elő a találatot az ellenfélnek. Az azért büszkévé tesz, hogy részesei lehettünk az ilyen felfokozott várakozással járó megyei rangadónak, amelynek a légköre végig sportszerű volt. Le a kalappal a két szurkolótábor előtt, lám-lám, megyén belül így is meg lehet élni egymás mellett!

A várdaiak kedden 13.30-tól a Vasast fogadják a Ligakupa ötödik fordulójában.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarország 2013. november 12-i számában.)


Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!