Sport

2013.11.17. 12:23

Ha nem is volt szándékos, de elgondolkoztató...

Fehérgyarmat - Szabó Péter arccsontja három helyen eltört: a fehérgyarmati játékos kemény ütközés áldozatává vált.

Fehérgyarmat - Szabó Péter arccsontja három helyen eltört: a fehérgyarmati játékos kemény ütközés áldozatává vált.

Fájdalmas tény: Szabó Péter súlyos sérülést szenvedett a Debreceni EAC elleni NB II-es férfi kézilabda mérkőzésen. A Fehérgyarmat irányítóját a fölényesen, 32–21-re megnyert összecsapás hajrájában meglehetősen kemény ütközés áldozatává vált. A hajdúsági védő mozdulatának következtében a szatmári együttes frontemberének három helyen tört el az arccsontja.

A 24 éves, többszörös bajnoki gólkirályt időközben megműtötték, teljes felépülése hosszú heteket vesz igénybe, magyarul legfeljebb a tavaszi szezonban térhet vissza.

– El vagyok keseredve, azt hiszem, mások is így lennének a helyemben – fogalmazott diplomatikusan Szabó Péter. – Láttam a felvételt, ez alapján nem mondom, hogy szándékos volt, de minimum elgondolkoztató. Több góllal vezettünk, a meccs eldőlt, alig néhány perc lehetett hátra, nem értem, ilyen állásnál mi értelme az egésznek... Keresztben vezettem a labdát és egyszer csak jött egy ütés: leültem pár percre pihenni, valószínűleg az adrenalin dolgozott bennem, mert ekkor még elviselhetőnek éreztem a fájdalmat, így visszamentem játszani. Aztán rosszabb lett... Zsibbad az arcom, az orrom, fájnak a fogaim, nagyon kellemetlen. Nyilvánvaló, a sérülés benne van a játékban, erre számítani kell, de közel sem mindegy hogyan történik.

Mórucz Ádám, az ominózus esetben érintett DEAC játékos egy mondatban reagált a történtekre.

– Természetesen jobbulást kívánok Szabó Péternek, ugyanakkor semmilyen szándékos cselekedet nem volt részemről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!