Sport

2013.11.25. 13:56

Nem lehetett rájuk ismerni

Lesznek változások a várdai keretben, a házi gólkirállyal szerződést hosszabbítottak.

Lesznek változások a várdai keretben, a házi gólkirállyal szerződést hosszabbítottak.A szezon első felében még őrizte idegenbeli veretlenségét a Kisvárda, az NB II-es csapat azonban az utóbbi három turnéját vereséggel zárta. A békéscsabai 1–2-t és a nyíregyházi 0–1-t ráadásul a szezon legsúlyosabb bajnoki veresége követte, Cegléden úgy kapott ki az újonc 4–1-re, hogy a szünetben még gólnélküli volt az állás.

– Az első félidőben teljesen összeszedetten, koncentráltan és jól futballoztunk, gólokat szerezhettünk volna – beszélt a történtekről Révész Attila, a várdaiak szakmai igazgatója. – Mondtam is a szünetben a fiúknak, hogy ezt a meccset meg fogjuk nyerni egy nullára, mindenki tegye úgy a dolgát, ahogy addig. Úgy látszik, ez túlságosan megnyugtatta a társaságot, mert a szünet utáni teljesítményre rá sem lehetett ismerni. Egyik kapott gól követte a másikat, hatalmas egyéni hibákból, többnyire pontrúgásokat követően.

Az okokat ismerjük, de ezeket az öltöző falain belül beszéljük meg. Még a soproni fellépésünk van hátra a szezonból, de már most biztosra vehető, hogy a télen lesznek változások. Néhány játékossal már közöltük, hogy nem számítunk rájuk, neveket addig nem mondanék, míg az érintettek számára nem találunk új klubot, mert a korrektség úgy kívánja meg, hogy ne az utcára tegyük ki őket.

Révész Attila jó hírről is beszámolhatott, a csapat egyik legértékesebb játékosával, Myke Ramos Bouarddal ugyanis meghosszabbították a jövő nyáron lejáró szerződését, a megállapodás értelmében a nyolc gólnál tartó brazil csatár 2016. június 30-ig lesz a kisvárdaiak labdarúgója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!