Sport

2013.11.19. 10:44

Öten már közel a világkupa-induláshoz

A kettes fogathajtók fedett pályás sorozatának második fordulójában is remekül szerepeltek a szabolcsi indulók.

A kettes fogathajtók fedett pályás sorozatának második fordulójában is remekül szerepeltek a szabolcsi indulók.A második fordulót is megrendezték a kettes fogathajtók országos fedett pályás sorozatában, amelynek az a tétje, hogy mely fogatok indulhatnak majd december elején a Budapest Sportarénában, a világkupa-futamon. A hortobágyi viadalt telt ház, mintegy 500 néző előtt rendezték meg, a szabolcsi hajtók pedig szokás szerint főszerepet játszottak.

Az AB kategóriában győztes ifjabb Fekete György, a második helyen zárt Fekete György valamint Hepp Róbert nagyon közel került a kvalifikációhoz, míg a C kategóriában Vass Szabolcs és Szilágyi Botond kilátásai igen jók. A három fordulóból álló sorozatból a két legjobb eredményt értékelik, mindkét kategóriából hét fogat jut az Arénába és kiosztanak még egy-egy szabadkártyát is. A harmadik fordulót szombaton Újhartyánban rendezik, ott dől el minden.

 

Fogathajtás

Országos fedett pályás sorozat, 2. forduló, Hortobágy

AB kategória (15 induló): 1. ifj. Fekete György (Nyírbátori LSE), 2. Fekete György (Nyírbátori LSE), 6. Hepp Róbert (Kálló-Földgép LSE).

C kategória (24): 2. Vass Szabolcs (Ópályiak BK), 3. Szilágyi Botond (Fehérgyarmati LSE), 7. Tárkányi János (Újfehértói LSE), 10. Magyar Gergő (Kálló-Földgép LSE), 15. Tóth János (Újfehértói LBSE), 16. Nagy Benedek (Fehérgyarmati LSE), 17. Kiss Sándor (Nyírségi LTE), 20. Tóth Csaba (Tiszamenti LSK), 24. Szegfű Zoltán (Kálló-Földgép LSE).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!