Sport

2013.12.11. 13:39

Pihenten azért más lett volna...

Nyíregyháza - A vasárnapi csúcsteljesítmény után a fáradt nyíregyházi együttesnek túl „nagy falat” volt a Győr.

Nyíregyháza - A vasárnapi csúcsteljesítmény után a fáradt nyíregyházi együttesnek túl „nagy falat” volt a Győr.

Régen járt élvonalbeli férfi kézilabdacsapat a bujtosi csarnokban. Kedden este igen – sok köszönet nem volt benne. A SZESE Győr ugyanis nem ismert kegyelmet. A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében legyőzte a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza NB I B-s együttesét. Fogalmazhatnánk úgy is, nem történt semmi rendkívüli, egész egyszerűen érvényesült az osztálykülönbség.

– Azt gondolom, vasárnap este, a Balmazújvárossal ellen csúcsteljesítményt nyújtottunk, sportszakmailag viszont indokolatlan, hogy kedden egy ilyen fajsúlyú együttessel szemben újabb mérkőzésen lépjünk pályára – utalt Varga Zsolt szakmai igazgató arra, hogy a bravúros siker után alig negyvennyolc órával több, mint rázós feladat jutott a nyíregyháziaknak. – Sajnos, a kiírás olyan, hogy le kellett játszanunk a meccset ebben az időpontban. Szerdán és csütörtökön nem volt szabad terem a városban, emiatt nem maradt más választásunk. Egy nap kevés volt a regenerálódásra, ami számunkra kevés, ráadásul nagyon jó csapattal találkoztunk. Fásultan, enerváltan kézilabdáztunk, hozzáteszem, nekünk nincs húszas keretünk, hogy tudjuk forgatni a játékosokat. Az is biztos, nincs ekkora különbség a két csapat között, ettől azért nyilván többre képes a társaság. Nem vagyunk elkeseredve, így is egy körrel messzebb jutottunk, mint tavaly.

A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szombaton, a Mizse KC otthonában esedékes bajnoki összecsapással zárja a szezont.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!