Sport

2014.01.03. 11:37

Mátészalkai teremtornák

Nyíregyháza - Két teremtornával rukkol ki januárban a Szi-Zo Sportbólt – ezt tudtuk meg a pénteki, nyíregyházi sajtótájékoztatón.

Nyíregyháza - Két teremtornával rukkol ki januárban a Szi-Zo Sportbólt – ezt tudtuk meg a pénteki, nyíregyházi sajtótájékoztatón. Plesu Ádám főszervező elmondta: mindkettőnek a mátészalkai sportcsarnok lesz majd a házigazdája. Elsőként a hatodik alkalommal kiírt pénzdíjas felnőtt kupát rendezik január 10-12-én, ezen harmincnyolc csapat indul, elsősorban Mátészalkaiak és környékbeliek, de például három együttes a határon túlról, Szatmárnémetiből érkezik. A csoportkör után jön egy kieséses szakasz tizennyolc résztvevővel, majd három csoportban folytatódik a küzdelem és a csoportgyőztesek jutnak majd a jövő vasárnapi, szintén hármas döntőbe.

Egy hét múlva, január 16-18-án, az U 21-es csapatoknak tizenkettedszer rendezik a tornát, amelyen huszonnyolc együttes vesz részt. Érdekesség, hogy a fiatalok futsal-labdával fognak meccselni.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!