Sport

2014.01.29. 19:42

Rezes duplázott, biztosan nyert a Szpari

Szlovákia helyett az örökösföldi műfüvön játszotta második edzőmeccsét a Nyíregyháza Spartacus. Az ellenfél az NB III-as cigándi alakulat volt.

Szlovákia helyett az örökösföldi műfüvön játszotta második edzőmeccsét a Nyíregyháza Spartacus. Az ellenfél az NB III-as cigándi alakulat volt. Az első félidő hajrájában Rezes László duplázott, a szünetben pedig jó párat cserélt Lucsánszky Tamás, a Szpari mestere. A második félidő elején Huszák Tamás sértettként végezhetett el büntetőt, amit Sánta Tibor kivédett. Nem sokkal később újabb jogos tizenegyest kapott a nyíregyházi csapat, ezt Sándor István értékesítette. A végeredményt a hajrában Huszák állította be.

 

Nyíregyháza Spartacus–Cigánd 4–0 (2–0)

Örökösföldi pálya, 50 néző, v.. Karakó. Spartacus, 1. félidő: Balogh - Polényi, Rubus, Gengeliczki, Jánvári - Ulviczki, Sándor I. - Kákonyi, Pákolicz, Rezes, Pákolicz – Molnár. 2. félidő: Ovszijenko – Polényi (Szokol), Gengeliczki, Rubus, Törtei – Sándor I. (Patály), Huszák, Kákonyi, Rezes ( Mészáros), Reznek - Szilágyi . Gól: Rezes (40.), Rezes (43.), Sándor I. (65., 11-esből), Huszák (85.).,

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!