Sport

2014.02.02. 12:00

Elmarad az NRK-meccs a bujtosi csarnokban!

Közeledési nehézségek miatt a Kaposvár nem tudott Nyíregyházára utazni – elmarad a vasárnapi bajnoki a bujtosi csarnokban.

Közeledési nehézségek miatt a Kaposvár nem tudott Nyíregyházára utazni – elmarad a vasárnapi bajnoki a bujtosi csarnokban.

Az időjárás alaposan átírta a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli röplabdacsapatának bajnoki programját. Mint ismert, a nyíregyháziak vasárnap a Kaposvári Egyetem elleni hazai fellépéssel zárták volna az alapszakaszt – a bujtosi csarnokban esedékes mérkőzés azonban elmarad. A somogyiak ugyanis közlekedési nehézségek, főként a veszélyes mértékben lefagyott utak miatt nem tudtak elindulni a szabolcsi megyeszékhelyre, amiről a reggeli órákban tájékoztatták az NRK szakmai stábját.

Így biztossá vált, hogy az összecsapást nem tudják megrendezni. A felek egyelőre egyeztetnek arról, mikor pótolják a meccset: mivel a nyírségiek a házigazdák, a bujtosi létesítmény előre lefektetett menetrendjében próbálnak szabad dátumot találni, ami remélhetőleg a Kaposvárnak is megfelel. Mindazonáltal Balázs István, a Fatum-Nyírsuli-NRK edzőjének a délelőtt nem várt feladatban volt része: kiértesítette játékosait a változásról...

KM-KT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!