Sport

2014.02.17. 12:59

Nem súlyos a kapitány sérülése

Kisvárda - Hegedűs Tibor szalagjai épek maradtak, így nagyobb baj nélkül megúszta.

Kisvárda - Hegedűs Tibor szalagjai épek maradtak, így nagyobb baj nélkül megúszta.

Amellett, hogy remek felkészülési lehetőséget nyújt már évek óta a mezőkövesdi Farkas István Emléktorna, a szerencséjét is kísérti a kisvárdai futballcsapat a borsodi eseményen. Tavaly Fodor András szenvedett ijesztő sérülést, a szombati megmérettetésen pedig Hegedűs Tibor térde dagadt cipónyira, miután ütközött a kövesdiek egyik új szerzeményével, Rajczi Péterrel.

A tünetek alapján a keresztszalag-szakadást sem lehetett kizárni, ám az orvosi vizsgálat megállapította, hogy „csak” a csonthártya gyulladt be, így a csapatkapitány – miként tavaly csapattársa, Fodor – megúszta nagyobb baj nélkül.

– Beléptem Rajczi elé, ő tovább akart futni, és akkor találta el a térdemet – mesélte a történteket Hegedűs Tibor. – Aligha szándékos megmozdulásról volt szó, ezt erősíti, hogy a meccs után a csatár bejött az öltözőnkbe elnézést kérni. A vizsgálat megállapította, hogy a szalagok épek maradtak, ha már így alakult, örülök, hogy megúsztam ennyivel. Kedden már megpróbálkozok a mozgással, a szerdai edzőmeccset még kihagyom, aztán ha a hét második felében nem lesz semmi fájdalmam, akkor a bajnoki főpróbán már szeretnék pályára lépni.

A teljes cikk elolvasható a kelet.hu-n vagy a Kelet-Magyarország február 18-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!