Sport

2014.02.12. 09:29

Uraiék uralták a pályát: hazai tornagyőzelem

Negyedik alkalommal rendezték meg a női labdarúgócsapatok számára kiírt Nyírség Kupát – Nyíregyházán. A FILO Focicsarnokban négy szabolcsi csapat mellett három borsodi és egy hajdú megyei együttes is pályára lépett.

Negyedik alkalommal rendezték meg a női labdarúgócsapatok számára kiírt Nyírség Kupát – Nyíregyházán. A FILO Focicsarnokban négy szabolcsi csapat mellett három borsodi és egy hajdú megyei együttes is pályára lépett. A látványos gólokkal színesített teremtornát a címvédő Nyírség NSC nyerte, amely a döntőben 4–0-ra verte a Borsodi Csajok együttesét. A harmadik helyen az NB II-es futsal bajnokságot vezető Hajdúböszörmény végzett.

A különdíjak közül kettő szintén Nyíregyházán maradt: a gólkirálynő a Nyírség tizennégy találatig jutó játékosa, Urai Bianka lett, míg a legjobb játékosnak Sós Noémi bizonyult.

 

IV. Nyírség Kupa

Női teremtorna, Nyíregyháza

Végeredmény:

1. Nyírség NSC,

2. Borsodi Csajok,

3. Hajdúböszörmény,

4. Nyírség NSC U17,

5. Mezőkövesd,

6. Kurityán,

7. Gávavencsellő,

8. Nyírgyulaj.

Különdíjak: Gólkirálynő: Urai Bianka (Nyírség NSC). Legjobb játékos: Sós Noémi (Nyírség NSC U17). Legjobb kapus: Németh Diana (Borsodi Csajok). Legjobb védőjátékos: Czégény Zsuzsánna (Hajdúböszörmény). A torna legcsinosabb játékosa: Ducsai Ildikó (Nyírgyulaj).

 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!