Sport

2014.03.22. 18:52

A Gyulaj sem tudta megállítani az éllovast

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 19. fordulójában négy mérkőzést rendeztek szombaton.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 19. fordulójában négy mérkőzést rendeztek szombaton.Tiszalök–Cellspan-Balkány 1–2 (0–1)

Tiszalök, 100 néző, v.: Tomori P.

Tiszalök: Gagyi S. – Balogh A. (Puncsák Cs.), Újvári Zs., Csáki V., Dobos Z., Gál N., Aszalós T., Bodnár A., Vass I., Czifrák R., Cseh K.

Edző: Kovács János.

Cellspan-Balkány: Varga I. – Szabó P., Szabó J. (Kiss J.), Vass Z., Marozsán Zs., Ferenczi F., Ferenczi M. (Gondor I.), Vasas T., Szilágyi Z. (Moldván Gy.), Marozsán M., Nagy D. Játékos-edző: Dán Ferenc.

A mérkőzés összképe alapján a hazai csapat nem érdemelt vereséget.

Gól: Újvári Zs. (11-esből), illetve Nagy D., Ferenczi M.

Ifi: 1–1.

Kovács János: – Csapatom nem játszott alárendelt szerepet, egy dolog döntött, mégpedig az, hogy a Balkány két kapura lövésből két gólt szerzett, nekünk nyolc helyzet is kevés volt ehhez.

Dán Ferenc: – A napokban a csapathoz nagyon közel álló embert vesztettünk el File Miklós személyében. Nagyon fog hiányozni! A fiúk átérezték a meccs fontosságát, oda tették magukat, ahogy kell, ennek köszönhetően jó csapat otthonából sikerült elhozni a három pontot.

Nagykálló–Nyírgyulaj 2–1 (1–1)

Nagykálló, 230 néző, v.: Pethő P.

Nagykálló: Kanócz B. – Eördögh L., Bodó G., Mándi L., Turbucz T., Gergely B. (Rubóczki J.), Somogyi T., Kiss T. (Somogyi M.), Torma T. (Matejkó R.), Ungi L. (Marcsek Z.), Balás G. (Kőrösi N.). Edző: Gerliczki Máté.

Nyírgyulaj: Tóth K., – Baksa Cs., Czerula Zs. (Pataki Zs.), Dér I., Pénzes Á. (Szentjobbi R.), Erdei L., Berecz Zs., Oxi R., Horváth K., Lakatos J. (Kanál R.), Sitku Á. (Kolozsi M.). Edző: Lukács Tibor.

A három „zsákost” megelőzte a tavaszt, de ezen a meccsen, főleg az első félidőt sikerült meleggé tenniük. A hazaiak nehezen találták meg magukban a plusz kulcsot, amivel feltörhették a fegyelmezett, taktikus vendégek reteszét. A fordulás után már nem csak a labdabirtoklásban volt fölényben a Kálló, hanem abban is, amiért a pontokat adják, azaz sikerült bonusz középkezdéshez kényszeríteni a nagy akarással küzdő Gyulajt. Más tényezőkről jobb nem mondani semmit, mert már több, mint katasztrófa, amit a „szentek” folytatnak, azoknak ehhez már nincs gyomra, akik imádják a megye fociját.

Gól: Torma T., Balás G. (11-esből), illetve Berecz Zs. (11-esből).

Kiállítva: Kanócz B. (88. perc).

Ifi: 2–1. (Tudósító: Győrfi Gergő)

Gerliczki Máté: – Nyögvenyelős volt, sorolom, hogy miért: a pályánk talaja katasztrofális, az első félidőben ismét szembe szélben kellett játszanunk, és az ellenfél is nagyon lelkes volt. A második félidőben ritmust váltottunk, és nem volt kérdéses a győzelmünk.

Lukács Tibor: – Nagyon lehetőséget hagytunk kihasználatlanul, hiszen az éllovas otthonából vezettünk, de hibáztunk a védekezésben, ezért nem sikerült pontot szerezni. Az viszont még számomra is új, hogy a kaputól 18 méterre elkövetett szabálytalanságért 11-es jár...

Tuzsér–Kemecse 0–0

Tuzsér, 200 néző, v.: Sándor Cs.

Tuzsér: Szőr I. – Tott (Semegi T.), Hriskevics, Markos J., Soós T., Dallos L. (Gergely I.), Dolhai M., Lakatos T., Iván A., Dancs B., Setét R. (Bagoly Z.). Játékos-edző: Dancs Béla.

Kemecse: Szabó A. – Balogh Gy., Homann R., Tóth Sz., Fiumei V., Ruska T., Fekete Á., Bodnár J., Birovecz J. (Ádámszki R.), Fekete Á., Balázsi P. (Tóth T.). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Nagyon küzdelmes mérkőzésen láthatólag jól felkészültek egymásból a csapatok, óriási párharcok alakultak ki, az eredmény igazságos.

Ifi: 2–5. (Tudósító: Lakatos Tibor)

Dancs Béla: – Nagyon idegesen, kapkodva játszottunk, meg sem közelítettük a legutóbbi meccsen mutatott teljesítményt. A kapu előtt nem koncentráltunk megfelelően, így csak egy pontot gyűjtöttünk.

Ádámszki Róbert: – Hajtós, jó mérkőzésen, nagyon jó csapat otthonában rászolgáltunk az egy pontra. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 93. percben ismét egy százszázalékos 11-est nem kaptunk meg. Csapatom az akarást tekintve sokat fejlődött, sajnálom, a srácokat elmaradt győzelem miatt.

Baktalórántháza–Csenger 5–1 (3–1)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Vitkai.

Baktalórántháza: Gazsi F. (Marics I.) – Szabó G., Rakóczi Zs. (Kun Cs.), Kántor F. (Marics T.), Geda G., Lakatos I., Kozma J., Balogh Zs., Fábri Z. (Éles Zs.), Marics G. (Molnár L.), Szabó R. Játékos-edző: Illés László.

Csenger: Gergely I. – Bodó R., Jóbi M., Mona Á., Toma M., Pankotai I. (Merce A.), Puskás D. (Bozso Sz.), Zámbó K., Bornemosza I., Doros M., Somlyai G. (Komlódi M.). Edző: Barcsay István.

A hazaiak rendkívül jól kezdtek és hamar eldöntötték a mérkőzést. A folytatásban ellaposott a játék, ekkor már nem lehetett észrevenni, hogy a vendégek megfogyatkoztak, de a baktai győzelem egy percig sem forgott veszélyben.

Gól: Szabó R. 2, Marics G. 2, Lakatos I., illetve Somlyai G.

Kiállítva: Jóbi M. (21. perc).

Ifi: 5–1.

Illés László: – A kiállítás és három nullás vezetés után könnyedén vettük a mérkőzést, több olyan játékos is lehetőséget kapott, akik eddig kevés időt töltött a pályán.

Barcsay István: – Egy csapat taktikája mindig akkor jó, ha a játékosok betartják. Most ezt nem sikerült megoldani, ennek ellenére nagyon sok helyzetünk volt, sajnos, a kaput csak egyszer találtuk el.

Ezek is érdekelhetik