Sport

2014.03.06. 10:29

Bajnoki folytatás – rövidebb létszámban

A hét végén folytatódik a labdarúgó megyei másodosztályú bajnokság. Mégpedig „megrövidült” létszámmal: mint azt már korábban jeleztük, a Nyírtura visszalépett a Rakamaz Takarék-csoporttavaszi küzdelmeitől.

A hét végén folytatódik a labdarúgó megyei másodosztályú bajnokság. Mégpedig „megrövidült” létszámmal: mint azt már korábban jeleztük, a Nyírtura visszalépett a Rakamaz Takarék-csoporttavaszi küzdelmeitől.

Labdarúgás: megyei II. osztály, 17. forduló (kezdés: 14, ifi: 12)

Nyírerdő-csoport

Tippel: Ember Roland, a Nyírtelek játékos-edzője

Vasárnap

Nyírlugos (16.)–Kótaj (3.): – Ha a tavalyi nagy „zakót” le akarja venni a hazai csapat, akkor a legjobb tudása szerint kell játszani. Lugosi sikert sejtek.

Nyíribrony (13.)–Nyírvasvári (11.): – Ibronyban nem egyszerű mutatvány a pontszerzés, ez most a Vasvárinak sem fog sikerülni.

Ófehértó (5.)–Rakamaz (7.): – Ha megfelelő taktikát választ a hazai csapat, otthon tarthatja a három pontot.

Szakoly (2.)–Levelek (6.): – Meglepődnék, ha nem a szakolyi csapat nyerne.

Újfehértó (14.)–Encsencs (8.): – Ha most is vízilabda eredmény születik, ezúttal is a hazaiak fognak győzni.

Napkor (9.)–Terem (4.): – Fix kettes

Nyírpazony (10.)–Apagy (15.): – A pálya minőségére biztos nem lesz panasz. Ismerve a Pazony felkészülését, behúzza a nyitómeccset.

Nyírtelek (12.)–Tiszavasvári (1.): – Szeretnénk visszavágni az őszi 4–0-ás vereségért, de sajnos a felkészülésünket figyelembe véve erre semmi esély. Ugyanakkor, ha a srácok oroszlánként fognak küzdeni, a nadrág nem lesz tele és betartják a megbeszélt dolgokat, akkor némi esélyünk mégis lehet.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Pokol László, a Fényeslitke edzője

Vasárnap

Kék (15.)–Újdombrád (7.): – Kéken soha nem egyszerű nyerni. Most, az új igazolások után szerintem még nehezebb lesz mindenkinek a pontszerzés, de a vendégcsapat együtt maradt, így neki sikerülhet.

Vasmegyer (9.)–Nyírkarász (4.): – Mindkét csapat jól igazolt, háromesélyes mérkőzés.

Nagyhalász (1.)–Rohod (14.): – A hazaiak nem engedhetik meg maguknak a botlást, ráadásul az új igazolásokkal talán még erősebbek is lettek.

Vaja (6.)–Demecser (10.): – A vajai csapat otthon nagyon masszív és eredményes, a vendégek pedig meghatározó embereket vesztettek a télen. A hazai pálya előnye dönthet.

Gyulaháza (3.)–Pap (12.): – Küzdelmes mérkőzés lesz. Rutinos futballisták szerepelnek mindkét csapatban, de a Gyulaháza otthon nem szokott hibázni.

Gávavencsellő (11.)–Pátroha (8.): – Mindkét csapat jelentősen átalakult a télen, a hazaiakat ez nagyobb mértékben érintette. Bármi lehet...

Fényeslitke (13.)–Záhony (5.): – Nem tudunk saját pályánkon játszani, de kárpótoljon bennünket, hogy épül, szépül a sporttelep, amit köszönünk a vezetőségnek.. Szeretnénk győzelemmel kezdeni, ezzel a bennünket elkísérő szurkolókat és akik nem tudnak eljönni, azokat is kárpótoljuk. Biztos vagyk abban, nem lesz egyszerű, de remélem, minden játékos maximális hozzáállást fog tanúsítani. (A mérkőzést Papon rendezik)

Szabadnapos: Ajak.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Simon Csaba, a Kölcse edzője

Szombat

Túrricse (12.)–Tiszakóród (6.): – A Kóród az esélyesebb, de a Ricse nyilván minden megtesz a győzelemért.

Nyírmeggyes (14.)–Milota (9.): – a Meggyes számára életbevágó a három pont megszerzése, a Milota pedig harapni fog – iksz

Szatmárcseke (13.)–Vámosoroszi (5.): – A Csekénél nagy változások történtek, az Oroszi nem mehet biztosra.

Kölcse (7.)–Tarpa (2.): – Mindenki a jó kezdésben bízik, én is – remélem, a fiúk is.

Vasárnap

Mérk-Vállaj (16.)–Tisztaberek (1.): – A Mérk-Vállaj jól erősített, de a Tisztaberek még jobban. Meglepetés lenne, ha nem a vendégek nyernének.

Tunyogmatolcs (11.)–Beregdaróc (10.): – A Matolcs jó erőben van, ha a helyzetkihasználásra jobban összepontosítanak, nyernek.

Vitka (15.)–Mátészalkai MTK (4.): – Meglepne, ha nem a Mátészalka győzne.

Nyírcsaholy (8.)–Vásárosnamény (3.): – Nehéz mérkőzés vár a Naményra, bármi lehet.

Ezek is érdekelhetik