Sport

2014.03.27. 11:57

Jó kezdés után kétpontos kállói vereség

A miskolci NB II-es kosárlabdacsapat győzelméből a korábbi nyíregyházi játékos, Fejes János is kivette a részét.

A miskolci NB II-es kosárlabdacsapat győzelméből a korábbi nyíregyházi játékos, Fejes János is kivette a részét.

Az első félidőben 51, a másodikban már csak 26 pontot dobott a Nagykállói KE a Miskolci EAFC elleni NB II-es férfimérkőzésen. Ez utóbbi adat okozta a hazaiak vesztét, hiszen amíg kállói oldalon nem sikerültek a hárompontos dobások, addig a MEAFC rendre betalált távolról, és fordítani tudott. A vendégek oldalán feltűnt a majd’ 50 éves Fejes János is, aki egykor nyíregyházi színekben is kosarazott.

Ő is tevékenyen kivette a részét a miskolci sikerből, amihez némi szerencse is kellett, mert a két perccel a vége előtt meglévő nyolcpontos vendégelőny Makrai Márton két triplája után kétpontosra olvadt, sőt, a házigazdáé volt az utolsó támadás is, de a nyolc másodperc kevés volt a hosszabbítás kicsikarására.

 

NB II., férfi

Nagykállói KE–Miskolci EAFC 78–80

(28–22, 23–23, 16–17, 11–18)

Nagykálló, 50 néző, v.: Geregely, Zalai. Nagykálló: Bus M. 8, Siska 11/3, Oroszvári 2, Oláh I. 17/9, Farkasinszki G. 25. Csere: Makrai M. 11/9, Szabolcsi A., Pálkerti N. 4, Gáspár B. Megbízott játékos-edző: Siska János.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!