Sport

2014.03.14. 08:44

Tovább kell ütni a bajnoki vasat

A sérültek állapota javul, jó formában van az angyalföldi csapat.

A sérültek állapota javul, jó formában van az angyalföldi csapat. Nem sikerült! Szerdán este a Loki biztosan nyert a Nyíregyháza Spartacus vendégeként a Magyar Kupa negyeddöntőjének első találkozóján, így előnnyel várhatja a visszavágót.

– Egyéni hibák miatt alakult így a mérkőzés, de azt el kell mondani, hogy a Debrecen a második félidőben már olyan ritmusban játszott, amit nem tudtunk követni. Hazai közönség előtt szerettünk volna eredményesebben játszani, a csapat mindent megtett ezért, ám ne felejtsük el, hogy az utóbbi évek legeredményesebb magyar együttese ellen játszottunk, most ők voltak a jobbak.

Nehezítette a helyzetet, hogy a szünet után kényszerű cserét kellett végrehajtanunk sérülés miatt, így nem változtathattunk úgy, ahogy szerettünk volna - pillantott vissza a szerdai kupameccsre Lucsánszky Tamás vezetőedző.

Ez a találkozó már a múlt, ami fontos, az a vasárnapi, Vasas elleni bajnoki. Az angyalföldi piros-kékek húsz ponttal kevesebbet gyűjtöttek eddig mint a Szpari, és a kilencedik helyről várják a meccset.

Három pontért utaznak

A legutóbbi mérkőzésükön 5–0-ra nyertek otthon a Tatabánya ellen, azt megelőzően emberhátrányban ikszeltek (1–1) Békéscsabán, azaz jó passzban vannak. Ráadásul ősszel Nyíregyházán kikaptak 4–0-ra, így bizonnyal felpaprikázva várják a vasárnapi találkozót.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarországban vagy a Kelet.hu-n.)

Ezek is érdekelhetik