Sport

2014.04.03. 09:40

Csapás csapás hátán

A szezon utolsó mérkőzésére készülő Fatum-Nyírsuli-NRK csapatát tovább üldözi a balszerencse.

A szezon utolsó mérkőzésére készülő Fatum-Nyírsuli-NRK csapatát tovább üldözi a balszerencse. Nem azért a két forintért, de meglehetősen érdekes a lebonyolítás... A női röplabda élvonalában már ismert a bajnok (Békéscsaba), miként a bronzcsata résztvevői is jó néhány napja pihenőre vonultak, mindeközben a Fatum-Nyírsuli-NRK és a Kaposvár még gyűri az ipart – a hetedik helyért kiírt párharc pénteken zárul. Az egyik fél két győzelméig tartó csatározásban ugyanis harmadik összecsapás határoz, mivel eleddig mindkét érintett fél megnyerte hazai fellépését. A bujtosi csarnokban (kezdés: 17.30) esedékes parti egyben az utolsó feladat lesz ebben a szezonban.

– Az előzmények ismeretében csoda lenne, ha nyernénk... – érzékeltette Balázs István, a Fatum-Nyírsuli-NRK edzője, hogy újabb csapás érte az utóbbi időben egyébként is balszerencse által üldözött, seregnyi sérülés sújtotta együttest. – Szélsőütő poszton tovább súlyosbodtak gondjaink: Andrejkovics Alexandra fogműtéten esett át, és a varratokat csak a jövő héten távolítják el, így bár nagyon sok szerkezetben, összeállításban játszottunk a szezon során, de ilyen összetételben, mint pénteken, még soha. Úgy gondolom, ez mindenki számára meglepetés lesz...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!