Sport

2014.04.13. 20:32

Juhászék szünet után elkapták a ritmust

<p style="text-align: left;">Nyíregyháza - Zsinórban hat győzelem után vasárnap este a szomszédvári nánásiakat fogadták a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza NB I. B-és férfi kézilabdázói.

Nyíregyháza - Zsinórban hat győzelem után vasárnap este a szomszédvári nánásiakat fogadták a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza NB I. B-és férfi kézilabdázói.

A hazaiak kissé álmosan kezdték a mérkőzést, nem találták a játék ritmusát, ráadásul gyengén védekeztek, a hajdúságiak pedig éltek a lehetőségekkel és végig vezetve előnnyel várhatták a szünetet. A második félidőre védekezést váltottak a nyíregyháziak, ami bejött és a támadások is egyre eredményesebbek voltak. Jó tíz perc elteltével utolérték a vendégeket (24–24), majd átvették a vezetést. Ekkor már a a kontrák és a feállt fal elleni támadások is ültek, így a sikerült megszerezni az újabb győzelmet.

Nyír-Flop Holding Nyíregyháza – Hajdúnánás

33–29 (15–17)

Bujtosi csarnok,300 néző, v.: Szabó, Korolovszki.

Nyír-Flop Holding Nyíregyháza: Gadnai – Nagy 4/3, Tarnavölgyi 2, Kleis 6, Varga L. 2, Kaplonyi 2, Juhász 7. Csere: Boczák (kapus), Braun 2, Kozma, Bécsi 6, Bursac 2. Szakmai igazgató: Varga Zsolt.

Kiállítások: 8, illetve 12 perc.

Hétméteresek: 3/3–3/3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!