Sport

2014.05.17. 20:46

Bűnhődött a Bátor a kihagyott büntetőért

Nyírbátor - A listavezető Létavértes otthonában a 93. percben kapta a vereséget eredményező gólt az egyetlen szabolcsi NB III-as csapat.

Nyírbátor - A listavezető Létavértes otthonában a 93. percben kapta a vereséget eredményező gólt az egyetlen szabolcsi NB III-as csapat.

NB III. Keleti csoport: 28. forduló

Létavértes 97 SC–Nyírbátori FC 2–1 (1–0)

Létavértes, 100 néző, v.: Berényi T.

Létavértes: Tóth Cs. – Bényei, Kinyik, Hajdu I., Kuti K., Kónya Cs., Berdó, Bereczki D. (Szécsi G., 32.), Vinicius (Madar Cs., 73.), Kertész T. (Balogh N., 64.), Szabó R. Edző: Zoran Szpisljak.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Jeddi, Boros D., Lipcsei M. (Mészáros M., a szünetben), Ráti, Fabu M., Szilágyi N., Dajka L., Csáki J., Szilágyi K. (Nagy D., 71.), Haburcsák K. (Erdei Z., a szünetben). Edző: Márton István.

Gól: Kertész T. (45.), Balogh N. (11-esből, 93.), illetve Nagy D. (75.).

Kiállítva: (a gólhelyzetben kiugró Ráti lábát húzta el a tizenhatoson belül, 32.). Jó: Bényei, Kónya Cs., Szabó R., Vinicius, Balogh N., illetve Csáki J., Boros D., Dajka L., Ráti. (Tudósító: Balla István)

Zoran Szpisljak: – Szervezett, erős csapat a Nyírbátor, ezt végig éreztette is. Győzelmünkért sokat tettek a cserejátékosok és a szerencse is a mi oldalunkon állt.

Márton István: – Nagyon sajnálom, hogy a kialakított ziccereket nem tudtuk értékesíteni, még tizenegyesből sem találtunk a kapuba. Bár az igazsághoz hozzátartozik, a büntető akkor is büntető, ha az első félidőben már kaptunk egyet...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!