Sport

2014.05.22. 18:00

Minden idegszállal a szombatra koncentrálnak

Nyíregyháza - Gengeliczki Gergő ötödik sárgája miatt hiányozni fog.

Nyíregyháza - Gengeliczki Gergő ötödik sárgája miatt hiányozni fog.

Az év szombatja lesz a mostani a Nyíregyháza Spartacus focistáinak. Az NB II-es bajnokság utolsó előtti fordulóján megszerezheti a bajnoki címet a piros-kék alakulat. Ehhez a legbiztosabb út a győzelem, mégpedig a Szigetszentmiklós ellen. A Várhidi Péter (egykoron ő is dolgozott a Szpariért) dirigálta ellenfélnek egyébként is illene visszavágni, hiszen az őszi , műfüves mérkőzésen 1–0-ra kikapott a Szpari.

A nyárias melegben az ütemtervnek megfelelően készülnek a nyíregyháziak a szombaton délután négykor kezdődő találkozóra. Gengeliczki Gergő kissé szomorúan, hiszen begyűjtötte ötödik sárgáját, így csak a lelátóról szoríthat a társaiért, a győzelemért. Molnár Marcell továbbra is sérült, Ulviczki Mihály állapota szépen javul, ők és társaik is elszántan készülnek a szombatra, emlyen fiesztát szeretnének.

A klub vezetés is javában dolgozik azon, hogy a szurkolók számára sokáig emlékezetes legyen az utolsó előtti forduló. Korábban úgy volt, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében valaki köszönteni fogja az élvonalba jutott csapatot, ám legfrissebb információink szerint az MLSZ a játékvezetőkön és ellenőrökön kívül nem képviselteti magát a találkozón. Így győzelem esetén éremosztás sem lesz, bár ezt aligha bánná bárki a bajnoki cím megszerzése esetén.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!