Sport

2014.07.27. 16:37

Még ütősebb lehet a csapat

Nyíregyháza - A román Craiovától érkezett Máté Andreát teszteli a Fatum-Nyírsuli-NRK.

Nyíregyháza - A román Craiovától érkezett Máté Andreát teszteli a Fatum-Nyírsuli-NRK.

Beindult a Fatum-Nyírsuli-NRK. Az élvonalbeli női röplabdacsapat elkezdte a felkészülést, miközben a szakvezetés lázasan ügyködik – az erősítés érdekében.

Mint azt már megszellőztettük, az elmúlt két évben előbb a TF-Budapest, majd a Gödöllő színeiben szerepelt Erdős Zsófia visszatért Nyíregyházára. Oda, ahol pályafutása első lépéseit megtette.

A feladó már javában hangol régi-új társaival, míg a nyírségi klub augusztus derekára várja a kubai válogatott korábbi liberóját, a 32 éves Noralvis Yenisley Aguilera Ferguzont. A karibi nemzeti gárdában 2003-ban bevetett játékosra ütőposzton számítana a szakmai stáb.

Erről is szó volt korábban, az viszont valóban friss fejlemény, hogy Máté Andrea is csatlakozott a Kőhalmi Richárd, Erdősné Balogh Erika edzőpáros által irányított gárdához. A huszonkét esztendős, kettes ütőként bevethető játékos a román Craiova ugyancsak első osztályban érdekelt együttesétől érkezett.

A teljes cikk a Kelet-Magyarország hétfői számában olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!