Sport

2014.08.05. 17:34

Olcsón meg is úszták

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacusnak 300 ezer forintjába kerül a Paks elleni mérkőzésen tapasztalt rendbontás.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacusnak 300 ezer forintjába kerül a Paks elleni mérkőzésen tapasztalt rendbontás.

Úgy repkednek mostanában a több százezres büntetési tételek a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi ítéletein, hogy félő volt, a szombati Nyíregyháza Spartacus–Paks mérkőzés hajrájában történtek (amikor is a nyugati oldali lelától egy szurkoló magát Jimmy Jumpnak képzelve a pályára futott és egy műanyag poharat vágott Szabó Zsolt játékvezetőhöz) sokba fognak kerülni az élvonal újoncának.

Sokba is került, de azért nem annyira – maradjunk ebben. Manapság senki sem örül egy háromszáz ezres büntetési tételnek, de ez az a szankció, ami után nem fog fellebbezni a klub. Főleg, hogy nemcsak az ominózus eset került be az ellenőri jelentésbe, hanem az is, hogy a rendezők drágábban kínálták az ugyanolyan kategóriájú jegyeket a vendég-, mint a hazai szektorokba, és ismét elhangzott egy-egy nem futballpályára való rigmus. Enyhítő körülménynek számít, hogy a hangosbeszélőn keresztül felszólították a szurkolókat a sportszerű viselkedésre, valamint a pályára lépő személlyel szemben megtették a szükséges intézkedéseket.

A teljes cikk  a Kelet-Magyarország 2014. augusztus 6-i számában olvasható.


A labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombat játéknapján a 89. percben egy fiatal férfi rohant a pályára, amikor a játékvezető sárgalapokat osztott ki. A pályára beugró szurkolót bilincsben vitték el a rendőrök. tovább »

Halálsikoly, nagyhalál, dulakodás, csodával határos hirtelen meggyógyulás és egy "elmeháborodott"... Mindez röpke egy perc alatt a Nyíregyháza vs. Paks mérkőzésen. tovább »

Csábi József köszöni a közönségnek, és szerint ismét adtak húsz percet az ellenfélnek. tovább »

A Szpari a becsületesen vesztes szerepére kényszerült, ismét szünet után játszottak jól a hazaik. tovább »

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus gárdája az MVM-Paks csapatát fogadta szombaton 18:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Szabolcs Online-on. tovább »

A vendég Paks könnyedén, 3-0-ra nyert az újonc Nyíregyháza otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombat játéknapján. tovább »

A Nyíregyháza Spartacus FC vs. MVM-Paks (0-3) mérkőzés után a két vezetőedző, Csábi József és Csertői Aurél értékelték a látottakat. tovább »

A labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának eredményei és programja. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!