Sport

2014.08.18. 12:25

Ott folytatta, ahol abbahagyta

Kisvárda - Hegedűs Tibor a Cegléd ellen duplával zárt, a DVSC-DEAC-cal szemben két góllal nyitott.

Kisvárda - Hegedűs Tibor a Cegléd ellen duplával zárt, a DVSC-DEAC-cal szemben két góllal nyitott.

Nyolc új embert, Vasas Gergőt, Kardos Norbertet, Minczér Tibort, Kovács Imrét, Erős Gábort, Nagy Róbertet, Marko Milovacot és csereként Módis Dávidot vetett be a kisvárdai szakmai stáb az új bajnokság első mérkőzésére. A prímet mégis inkább a régiek vitték az NB III-as csapatban, hiszen Hegedűs Tibor duplája és a csereként beállt Brankovics Péter találata kellett ahhoz, hogy a nyíltan a visszajutásért küzdő csapat megnyerje 3–1-re a DVSC-DEAC elleni hazai mérkőzést.

Hegedűs Tibor ott folytatta, ahol május végén abbahagyta. A Kisvárda Master Good csapatkapitánya az utolsó NB II-es fordulóban két gólt szerzett a Cegléd ellen, és ezúttal is duplázott. Miként a záráskor, a nyitányon is tizenegyesből és szöglet utáni szituációból szerezte a góljait, jelezve, hogy ezeknél a helyzeteknél lehet rá számítani, miközben a hátul is képes stabilitást adni a védelemnek. A Tököl elleni Magyar Kupa-mérkőzésen is betalált a csapatkapitány, aki az MK második fordulójában, szeptember 10-én is folytathatja jó sorozatát. Akkor újra a Cegléd lesz az ellenfél Kisvárdán...

A teljes cikk a Kelet-Magyarország augusztus 19-ei számában olvasható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!