Sport

2014.08.04. 16:10

Polgármester a kispadon!

Öt egyesület készül új edzővel a megyei másodosztály Rakamaz Takarék-csoport őszi idényére.

Öt egyesület készül új edzővel a megyei másodosztály Rakamaz Takarék-csoport őszi idényére.

A labdarúgó megyei II. osztály Rakamaz Takarék-csoportban nem csupán a játékosok „mozogtak” a nyári átigazolási időszakban – edzőváltások is témát szolgáltattak.

Váltás Pazonyban

A bajnokságban érdekelt tizenhat egyesület közül ötnél változott a szakvezető személye, mindazonáltal egyikükről sem állítható, hogy nyeretlen kétéves lenne.

Vránszki Péter több csapatnál már megfordult, ősszel pedig a Nyírpazonyt irányítja, eme tisztségben a háttérbe vonuló Gyurovics Zsolt utóda.

Az elmúlt évadban – újoncként – minden gond nélkül megkapaszkodó Encsencs is új trénerrel „fut neki” az őszi idénynek. Mégpedig Szedlár János vezényletével.

Elsőrangú íjász is

A sport elkötelezett híveként ismert polgármester (aki elsőrangú íjász is…) sokáig aktívan futballozott, most pedig leül a kispadra – ez eddig „kormányzó” Szabó Sándor technikai vezetőként dolgozik tovább. A nyíribronyiak Lakatos Zsolt játékos-edzővel próbálnak domborítani, ő Nagy Attila örökébe lépett.

A langyos víz elfelejtve

Ugyanakkor Újfehértón Urr László állt munkába. A csapatot anno a megye egyben dirigáló férfiú habitusa aligha engedi meg, hogy a gárda a langyos vízben lubickoljon, más kérdés, hogy nem lesz egyszerű dolga a szebb napokat látott egyletnél.

Dolhai Tibor akár vészkapusként is bevethető Nyírvasváriban. Elsősorban, persze az edzői feladatok ellátása hárul a legutóbb a megyei első osztályú Nyírgyulajt erősítő rutinos cerberusra.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!