Sport

2014.09.25. 10:30

Valamit meghálált a szeretetből

Kisvárda - A kisvárdai egyenlítő gól szerzője, Erős Gábor a szurkolókat és a jelen lévő családtagjait is meg tudta örvendeztetni.

Kisvárda - A kisvárdai egyenlítő gól szerzője, Erős Gábor a szurkolókat és a jelen lévő családtagjait is meg tudta örvendeztetni.

NB III-as csapatnak teljes vértezetben felálló élvonalbeli legénységet elbúcsúztatni önmagában bravúr, kétgólos hátrányból legyőzni pedig különösen az. A Kisvárda Master Good véghezvitte a kisebbfajta csodát és a Nyíregyháza Spartacus elleni szerdai 3–2-vel jutott a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé.

– Kétgólos hátrányban sem éreztük azt, hogy rosszabbak lennénk, mint a Nyíregyháza, éppen ezért a szünetben nem arról beszéltünk, hogy miként lehetne elkerülni a nagy különbségű vereséget, hanem arról, hogyan tudnánk megnyerni a mérkőzést – mondta Erős Gábor, a kisvárdaiak középpályása, aki az egyenlítő gólt szerezte. – A mérhető számokban, tehát labdabirtoklásban, kapura lövésekben, megnyert párharcokban, egész biztosan felülmúltak a Szparit, és mivel a hajrában kerekedtünk felül, a jelek szerint az erőnlétünkkel sincs probléma. Amikor kiegyenlítettünk, akkor már éreztem, ez a meccs a miénk, hiszen lélektanilag is az ellenfél fölé kerekedtünk.

A teljes cikket elolvashatja a  Kelet-Magyarország 2014. szeptember 26-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!