Sport

2014.10.31. 07:49

Idegenben is meg kell tudni mutatni

Nyíregyháza - A kaposvári erőpróba másféle harcmodort követel meg a Marso-NYKK kosárlabdázóitól, mint az eddigi meccsek.

Nyíregyháza - A kaposvári erőpróba másféle harcmodort követel meg a Marso-NYKK kosárlabdázóitól, mint az eddigi meccsek.

A bajnokságban először mozdul ki az oroszlánbarlangjából (ami tényleg az volt, hiszen három győzelem mellett csak egy vereséget szenvedett el benne a csapat) a Marso-NYKK, a nyíregyházi élvonalbeli legénység szombaton Kaposvárra látogat. Sitku Ernő korábban úgy fogalmazott, maga is kíváncsi lesz, hogy az itthon nyújtott teljesítmény mire lesz elég idegenben.

Másféle harcmodorra lesz szükség?

– Sokkal átgondoltabb és megfontoltabb játékot kell nyújtanunk, mint hazai pályán, különösen attól, ahogy a Sopron elleni mérkőzésen teljesítettünk – felelte a vezetőedző, akinek nyíregyházi játékoskorában kedvenc terepe volt a somogyi csapat arénája. – Nem hozhatunk felelőtlen döntéseket, mert idegenben játszva az ilyeneket mindig megbüntetik. Nem titok, kicsit megfogta a társaságot a Sopron elleni vereség, pedig nem ártana, ha olyan önbizalommal tudnánk játszani, mint annak előtte. Igyekeztük rendezni a sorokat, kicsit frissítettünk is, de azért tettük a dolgunkat becsülettel, mert mi csak akkor lehetünk eredményesek, ha keményen dolgozunk.

Bővebben a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. október 31-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!